10 feb, 14:30 uur: FIT Boys 1 – LEO Loon 1

5 februari 2024
de Webmaster

Zaterdag 10 februari speelt de Auto Beilen-/Autohopper-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring een thuiswedstrijd tegen LEO Loon. LEO Loon speelde vorige week thuis tegen Borger en verloor met 0 – 2. FIT Boys won uit bij koploper Hollandscheveld met 1 – 2. Daardoor is Borger koploper en staat Hollandscheveld gedeeld 3e. LEO Loon staat op een nacompetitieplek voor degradatie naar de 5e klasse en moet dus alle zeilen bijzetten om dit te voorkomen. FIT Boys wil aansluiting houden met de top 5.

LEO Loon
De ploeg van trainer/coach Hindrik Snijders stapte vorig seizoen over van de zondag naar de zaterdag en merkt dat het zaterdagvoetbal sterker is dan de zondag-tak. Ze bivakkeren al het gehele seizoen onderin de ranglijst. De ploeg won pas 2 keer, speelde 3 keer gelijk (o.a. tegen FIT Boys eerder dit seizoen (0 – 0)) en verloor 7 keer. Het scoorde 12 keer en kreeg er 28 tegen. Topscoorder is Stan Holtjer met 1 doelpunt (al is de vraag of dit klopt omdat de doelpuntenmakers van LEO Loon op voetbalnoord.nl niet worden bijgehouden).

FIT Boys
Het 1e elftal is een team in opbouw. Trainer/coach Tim Seubring heeft diverse jeugdspelers ingepast en die spelen probleemloos mee. Vorige week hadden youngsters Mart Oosting (17), Giel Stahlmecke (18) en Marrin Strijker (18) een belangrijk aandeel in de overwinning op koploper Hollandscheveld. De ploeg is bezig met stappen maken, de tactiek er in slijten en constanter worden. Maar als de wedstrijd vorige week uit tegen Hollandscheveld de maatstaf is dan zit het wel goed met de kwaliteit van dit team. En dat ze goed kunnen voetballen hebben ze dit seizoen al vaker laten zien. De ploeg won 5 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 5 keer. Doelsaldo 27 – 25. Topscoorder is Lars Hilberts met 8 doelpunten.

Historie
Slechts één wedstrijd, die van eerder dit seizoen en toen bleef het 0 – 0.

De wedstrijd zaterdag 10 februari om 14:30 uur op Sportpark Noord-West tussen FIT Boys 1 en LEO Loon 1 staat onder leiding van scheidsrechter Martin Rozema.