10 feb – 5 apr: FIT Boys – Poiesz Jeugd Sponsor Actie

23 februari 2020
de Webmaster

Aanbiedingen Jeugd Sponsor Actie week 9
Deze aanbiedingen zijn geldig van maandag 24 februari tot en met zondag 1 maart. Alle munten verzamelen! En stop ze in de koker van FIT Boys! BEDANKT!

Aanbiedingen Jeugd Sponsor Actie week 8
Deze aanbiedingen zijn geldig van maandag 17 februari tot en met zondag 23 februari. Alle munten verzamelen! En stop ze in de koker van FIT Boys! BEDANKT!

Aanbiedingen Jeugd Sponsor Actie week 7
Deze aanbiedingen zijn geldig van maandag 10 februari tot en met zondag 16 februari. Alle munten verzamelen! En stop ze in de koker van FIT Boys! BEDANKT!

FIT Boys moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz. De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van FIT Boys helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van FIT Boys, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van FIT Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Beilen (Reigerlaan 15). De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten – Beilen.