11 juni Fit Boys familiedag, maar dan anders

25 mei 2022
de Webmaster

We mogen weer. 

Nederland is weer open, Beilen bruist weer, Fit Boys gaat er weer voor. We gaan er weer voor. Niet alleen op het sportieve vlak. Zeker ook op het sociale vlak. We ontmoeten elkaar weer. We hebben weer contacten langs de lijn. We benutten de mogelijkheden van het terras en de kantine. We zien dat het Familiegevoel weer goed voelt.

Dit Familiegevoel willen we volgens traditie ook weer laten zien op de jaarlijkse Fit Boys familiedag. Volgens traditie op de eerste zaterdag in juni.

Wat maakt het dit jaar toch nog anders dan we gewend zijn. De naweeën van Corona hebben dit seizoen nog steeds invloed op het verloop van de verschillende competities. Op de eerste zaterdag van juni wordt er nog volop competitie gespeeld. Ook op 11 juni wordt er nog gespeeld . Door deze verplichtingen (we zijn tenslotte een voetbalclub) is er voor gekozen om dit jaar de Familiedag te starten om 16.00 uur.

De voorbereidingen voor deze dag op 11 juni zijn in volle gang. Lees hiervoor de berichten in de diverse (sociale) media.

Bij de Familiedag horen ook de jaarlijkse bekendmaking van de verenigingsprijzen. Prijzen die sommige leden belonen voor verschillende activiteiten die ze doen voor onze vereniging. Voor sommige verenigingsprijzen kunnen leden personen nomineren. Wij verzoeken leden om personen te nomineren   voor de volgende verenigingsprijzen:

– Vrijwilliger van het jaar.. (spreekt voor zich)
– Erik Jans bokaal ( Journalist van het jaar) .. wie onderscheidt zich in het maken van “journalistieke” bijdrages
– Oogklep/ Blunderbokaal (Wie begaat de blunder van het jaar)
– Topscoorder van het seizoen
– Speler en jeugdspeler van het jaar ( De TC zal zich hierover buigen)

Heb je iemand in gedachten voor een nominatie?  Geef het door aan onze bestuursleden. Jouw bijdrage zal zeker bijdragen aan het succes van onze Familiedag.

De familiedag dit jaar in een ander format maar toch verbindend……

Vriendelijke groet
Johan Boer