GEVONDEN: scheidsrechters (M/V)!

11 maart 2016
de Webmaster

Vrijdagavond kwamen zo’n 25 personen af op de informatiebijeenkomst “Word jij onze nieuwe scheidsrechter?” En de bijeenkomst was niet voor niks. FIT Boys en Beilen kunnen 8 potentiële scheidsrechters op het scheidsrechterskorpslijstje bijschrijven. En de samenwerking tussen beide verenigingen die al prima was, zal nog verder uitgebreid worden. Als alle scheidsrechters van beide vereniging in een pool komen waar beide verenigingen uit kunnen putten, is dat een win-win situatie.

De bijeenkomst krijgt dus zeker een vervolg.

Het oude bericht:
Beide vereniging hebben samen een grote jeugdafdeling zo’n 50 jeugdteams in de competitie. Daarnaast zijn er ook nog 13 seniorenteams. Om deze teams te laten spelen zijn er scheidsrechters nodig. We zijn heel blij met de scheidsrechters die we momenteel hebben, maar omdat zij ook zelf spelen op zaterdag/zondag, begeleider zijn of moeten werken hebben we echt een tekort. Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden.

Men is lid van onze voetbalvereniging om wedstrijden te spelen, maar bij het ontbreken van een scheidsrechter zal dit niet gaan. We zijn inmiddels op het punt beland dat we helaas moeten concluderen dat we onvoldoende scheidsrechters hebben. We zullen voortaan dan ook niet ieder team meer kunnen voorzien van een scheidsrechter, ALS ER NIKS GEBEURT!

We willen via dir bericht nog een laatste oproep aan u doen om u op te geven als scheidsrechter bij de vv Beilen en de cvv FIT Boys. Graag nodigen we jullie uit op een informatiebijeenkomst op vrijdag 11 maart a.s. aanvang 19.00 uur. Jan Hooge (o.a. scheidsrechterbegeleider bij de KNVB) hebben we bereid gevonden de avond te presenteren. We willen jullie graag laten weten hoe leuk het is om scheidsrechter te zijn!

We moeten er scheidsrechters bij hebben, want dit is echt een probleem. Lukt dit niet, dan kan het voorkomen dat een aantal wedstrijden niet door kunnen gaan.

Namens de besturen van de vv Beilen en de cvv FIT Boys
Gerrie Breider (Voorzitter jeugdbestuur vv Beilen) en Albert Gerding (Scheidsrechterscoördinator cvv FIT Boys).

De avond zal plaatsvinden op vrijdag 11 maart a.s. aanvang 19.00 uur (de duur ongeveer anderhalf uur) . We hebben gekozen voor een vrijdag omdat de andere dagen in de week de trainingen plaatsvinden. De komende weken komen we bij je langs om je uit te nodigen voor deze bijeenkomst. Zeg alsjeblieft niet gelijk nee… want zonder scheids geen wedstrijd!