14 mei: Appeltaart voor Walk for Life Groningen

14 mei 2016
de Webmaster

(Foto: © Ron de Vos/Foxtxt)

Door FIT Boys is mij toestemming gegeven om zaterdag 14 mei a.s. opnieuw verse appeltaart-punten en stroopwafelcake te verkopen in de kantine (1,50 per appeltaartpunt en 0,50 per plak cake), zolang de voorraad strekt en als de wedstrijden doorgaan. Deze keer zal ik aanwezig zijn vanaf 09.30 uur. Ook de jeugd en hun supporters kunnen zo kennis maken met deze heerlijkheid.

Met deze verkoop steun ik de Stichting Walk for Life Groningen, zij zamelen geld in voor kankeronderzoek bij jongvolwassenen, onderzoek verricht door wetenschappers in het UMCG. Mijn grote wens is zoveel mogelijk geld te doneren voor kankeronderzoek in de hoop dat er ooit een medicijn zal worden ontwikkelt waardoor we niemand meer hoeven te missen door kanker.

Ik lever o.a. mijn bijdrage door het bakken van verse appeltaart en het maken van monchoutaart, waarbij ik 5 euro per taart extra vraag voor het goede doel, en ook de verkoop van ½ (3,50) of hele stroopwafelcakes (7,00) (donatie 1,60 / 3,20)

Ik wil graag na overleg met u voor u bakken als u mij een bakblik van ongeveer 26 cm doorsnee brengt. Deze kunt u dan goedgevuld weer ophalen. Ik blijf bakken zolang er vraag naar is!!

Op 23 april werd de 12e Walk for Life Groningen gelopen. Op die dag had ik een totaal bedrag van € 2.201,10 afgedragen namens al diegenen die mijn taarten etc. aandurfden, waaronder de supporters van Fit Boys! Hartelijk dank nogmaals!

Gemak dient de mens en het goede doel in dit geval! Dus zelf even geen tijd, verjaardag en te druk met andere hapjes, of zomaar, laat maar wat van u horen en ik kom in actie!

Alle info over St. Walk for Life Groningen kunt u vinden op: www.walkforlifegroningen.nl

Hartelijke groet,
Willy Boom (’t Spiek 27 Beilen)
Mobiel: 06-41164479 (ook whatsapp, even je naam erbij vermelden)
E-mail: willyboomrademaker1@home.nl
Facebook: https://www.facebook.com/willy.boom.7?fref=ts