15/17 & 22/24 & 29/31 aug: Open training FIT Boys

14 augustus 2016
de Webmaster

Bewegen en sporten is gezond en dat geldt voor jong en oud. FIT Boys wil iedereen de kans geven te sporten en voetbal is bij uitstek een sport waarin je je energie kwijt kunt. Korte sprintjes, uithoudingsvermogen, constant in beweging, bal gevoel. Maar ook spelinzicht, samenwerken, plezier en ontwikkelen. Om ieder kind in Beilen de kans te geven te ervaren wat voetballen voor jou als kind kan beteken, organiseren we weer open trainingen op maandag 15, 22 en 29 en woensdag 17, 24 en 31 augustus. Geheel vrijblijvend en gratis meetrainen met de diverse jeugdteams van FIT Boys? Dat kan altijd, maar speciaal deze twee dagen.

Er is gekozen voor 3 keer 2 meetrainmogelijkheden omdat de eerste data (15 en 17 augustus) nog in de vakantie zijn en er dan nog veel kinderen op vakantie zijn. En we willen wel iedereen de mogelijkheid bieden om een keer te kunnen meetrainen.

Er wordt tussen 17:00 en 21:00 uur getraind door de diverse leeftijdscategorieën. Informeer bij FIT Boys naar de exacte trainingstijd van de leeftijdsgroep waaraan jij/je zoon of dochter mee wil doen: ledenadministratie@fitboys.nl

We zien jou / je zoon of dochter graag verschijnen en weten zeker dat je je zult vermaken. Dus doe mee!