16 sept, 14:30 uur: FIT Boys 1 – MSC 1

12 september 2023
de Webmaster

Komende zaterdag speelt de Auto Beilen-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring de 3e bekerwedstrijd thuis tegen MSC. Er is nog een theoretische kant op de volgende ronde. Zelf winnen en Vitesse’63 punten zien verliezen tegen VVAK betekent de volgende ronde. Maar eerst de wedstrijd zaterdag zelf maar eens spelen. MSC won ook met 5 – 0 van VVAK en speelde 2 – 2 tegen Vitesse’63. En Vitesse’63 won weer met 2 – 3 van ons. Hoe het ook zij, voor trainer Tim Seubring is het zaak langzaam toe te werken naar de basis elf waarmee FIT Boys gaat spelen in de 1e competitiewedstrijd thuis tegen Hollandscheveld.

MSC

MSC heeft nog een jonge historie en startte in 2016 in de 5e klasse. 1e seizoen in de 4e klasse tussendoor en in seizoen 2021/2022 weer kampioen en vorig seizoen dus 4e klasse en 3e geworden en een periode gepakt. In dit seizoen speelde MSC van trainer/coach Guido Wind 4 oefenwedstrijden (3 – 6 verlies van Fc Meppel, 0 – 2 winst van Olympia’28, 1 – 2 verlies van Staphort 2 en 6 – 3 winst van Ruinen). In de beker dus een 5 – 0 winst op VVAK en een 2 – 2 gelijkspel tegen Vitesse’63. Rens van Dijk is topscoorder van de beker met 2 doelpunten. Yves Spruijt is topscoorder van de voorbereiding met 4 doelpunten.

FIT Boys

Trainer/coach Tim Seubring en mentor/assistent-trainer Frens Waninge hebben samen met 2e elftaltrainer/-coach Gerald Haandrikman de 1e en 2e selectie bekend gemaakt. Er vallen 3 spelers af (waarvan 1 met een blessure) en er komen 4 spelers bij vanuit de JO19. De gemiddelde leeftijd komt daarmee op 23 jaar, maar er is wel een mooie mix van jong talent en oudere ervaring. In potentie kan dit team heel goed voetballen en dat heeft het tijdens de oefen- en bekercampagne ook al diverse malen laten zien. Topscoorder van de bekercompetitie en oefencampagne is Lars Hilberts met 5 doelpunten (3 beker en 2 oefen).

Historie

Beide teams hebben geen historie. Ze kwamen elkaar nog nooit eerder tegen. Eén keer moet de eerste keer zijn en zaterdag wordt er dus een start gemaakt met misschien wel een rijke historie.

De wedstrijd zaterdag 16 september om 14:30 uur op Sportpark Noord-West in Beilen tussen FIT Boys 1 en MSC in staat onder leiding van scheidsrechter Theo van der Heijden.