18 mei, 14:30 uur: FIT Boys – Wildervank

14 mei 2024
de Webmaster

De Auto Beilen-/Autohopper-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring speelt zaterdag al weer de laatste competitiewedstrijd thuis op Sportpark Noord-West tegen Wildervank. FIT Boys kan theoretisch nog kampioen worden en Wildervank kan (theoretisch) nog de 3e periode pakken. Als Borger dik verliest van Hollandscheveld en FIT Boys dik wint van Wildervank, dan…. Als SVBO verliest van VAKO en Wildervank wint van FIT Boys, dan…. Wildervank won met moeite, na een 0 – 1 achterstand, met 2 – 1 van nacompetitieploeg LEO Loon. FIT Boys zette aanstaande kampioen Borger opzij met 1 – 2 na een 1 – 0 achterstand.

Wildervank
Wilderbank speelde een best wel matig seizoen, maar is in de 3e periode opgebloeid. Daarin staat het 2e met 2 punten achterstand op SVBO. In deze competitie won de ploeg van trainer/coach Colin Steenge 9 keer, speelde 6 keer gelijk en verloor 6 keer. Dat leverde 33 punten op en een doelsaldo van 50 voor en 37 tegen. Topscoorder aan Wildervank-zijde is Marc Nijland met 15 doelpunten en goede 2e is Lourens Huizing met 13 doelpunten.

FIT Boys
De ploeg van trainer/coach Tim Seubring speelt een vrij constant seizoen, met 11 winstpartijen, 3 gelijke spelen en 7 verliespartijen. Het heeft een doelsaldo van 50 voor en 35 tegen. Eigenlijk was er maar één wedstrijd waarin FIT Boys vrij kansloos was (Borger thuis, 3 – 6). In alle andere wedstrijden was er altijd kans op winst en een beter resultaat. En dat is voor deze jonge ploeg razend knap in een seizoen waarin een goede klassering in het linkerrijtje doel was. Topscoorders aan FIT Boys-zijde met allen 9 doelpunten zijn Lars Hilberts, Matthijs Bonnen en Marrin Strijker.

Historie
Die is beperkt met 3 wedstrijden, met 1 winstpartij, 1 gelijkspel en 1 verliespartij (doelsaldo 6 voor en 6 tegen). Het kan dus alle kanten op. Op 29 april 2023 won FIT Boys thuis met 1 – 0 van Wildervank door een doelpunt van Mike Jonink. Eerder dit seizoen werd het een spectaculaire 4 – 4 na een 1 – 3 voorsprong bij rust en na 85 minuten nog een 4 – 3 achterstand. Doelpuntenmakers: Lars Hilberts 3x en Leon Timmerman.

De wedstrijd tussen FIT Boys en Wildervank om 14:30 uur op Sportpark Noord-West staat onder leiding van scheidsrechter John de Vries.