1e selectietrainer Tim Seubring verlengt contract

4 mei 2024
de Webmaster

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kondigde voorzitter Annemieke Westra het al aan, maar 1e selectietrainer Tim Seubring moest toen nog in gesprek met de Technische Commissie over details voor volgend seizoen. Uiteindelijk kwam het goed en kon het nieuwe contract ondertekend worden. De samenwerking is volgens de spelers, staf en de technische commissie prima en dus is het niet meer dan vanzelfsprekend dat het contract gecontinueerd wordt.

In het eerste seizoen van Tim paste hij diverse jeugdspelers in en wist er in betrekkelijk korte tijd een prima voetballende selectie van te maken die met name na de winterstop een aantal uitstekende wedstrijden speelde en zelfs nog (theoretisch) voor het kampioenschap in de race is.

Woensdag 1 mei tekende Tim Seubring onder toeziend oog van het bestuur en de TC en met op de achtergrond een trainende 1e selectie het contract. Het is formeel! Gefeliciteerd Tim en heel veel plezier en succes!

Mentor/assistent-trainer Frens Waninge zal helaas na 1 jaar de vereniging al weer verlaten. Dat maakte Frens woensdag aan de 1e selectie bekend. Er was teleurstelling want de samenwerking was van beide kanten uitstekend en Frens had het ook heel erg naar zijn zin. Priv├ębeslommeringen gaan de komende tijd een groot deel van zijn priv├ętijd opslokken, waardoor hij simpelweg geen tijd meer heeft om op een goede manier het mentor-/assistentschap goed in te vullen. Met pijn in zijn hart verlaat hij de vereniging, maar hij gaf aan: “FIT Boys zat en zit voor altijd in mijn hart!” Succes Frens met alles wat je gaat doen en bedankt!