2 dec, 15:00 uur: vv Wildervank 1 – cvv FIT Boys 1

26 november 2023
de Webmaster

De Auto Beilen/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring gaat deze zaterdag op bezoek bij Wildervank. Wildervank kwam afgelopen zaterdag niet in actie omdat de velden bij Borger werden afgekeurd. De week ervoor verloor het nog bij Hollandscheveld uit (3 – 2). FIT Boys speelde afgelopen zaterdag thuis tegen SJS en verloor onnodig met 1 – 2 daar waar een gelijkspel meer terecht was geweest. Wildervank wil uit de gevarenzone en dus plek 10 verlaten. FIT Boys staat 7e en wil de aansluiting met de bovenste plekken behouden. Op voorhand dus een interessante ontmoeting.

Wildervank
Wildervank behaalde 8 punten uit 8 wedstrijden door 2 winstpartijen, 2 keer een gelijkspel en 4 keer een verlies (doelsaldo 15 voor en 17 tegen). Het verliest niet met grote cijfers en wint ook niet met grote cijfers. Een wat grijs seizoen. Hoe anders gaat het in de beker. De ploeg van trainer/coach Colin Steenge ging na de poulefase op doelsaldo door. In de 1e KO ronde won het met 0 – 7 van zondag 4e klasser SPW en vorige week won het van 1e klasser Winsum met 2 – 1 en zit dus nog steeds in de bekerkoker. Razend knap. Topscoorder aan Wildervank-zijde is Marc Nijland met 5 doelpunten.

FIT Boys
De ploeg uit Beilen verloor van Hollandscheveld (1 – 3), CSVC (1 – 2), SJS (1 – 2) en SCN (3 – 1) maar werd door geen van deze ploegen weggespeeld. Sterker nog, het mocht in fases van deze wedstrijden aanspraak maken op meer. Het speelde gelijk tegen LEO Loon (0 – 0) en won van SVBO (3 – 1), Fc Assen (4 – 1), Mussel (1 – 4) en VAKO (1 – 3). Dat leverde 13 punten op uit 9 wedstrijden en een doelsaldo van 18 voor en 14 tegen. Topscoorder bij de ploeg van trainer/coach Tim Seubring is Matthijs Bonnen met 5 doelpunten.

Historie
De historie is gering, slecht 2 wedstrijden vorig seizoen. Eén keer won Wildervank met 2 – 1 (Lars Hilberts) en één keer won FIT Boys met 1 – 0 (Mike Jonink). Kun je niks van zeggen. Het kan alle kanten op.

Zaterdag 2 december om 15:00 uur op Sportpark Woortmanslaan speelt FIT Boys tegen Wildervank en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Tonnie Westerloo.