20 – 22 febr: FIT Boys Super-February!

16 februari 2020
de Webmaster

“Bingo!”, “Een pit!” en “One hundred and eighty!” Die krachttermen zullen donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 februari klinken in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West. Dan is het namelijk tijd voor FIT Boys Super-February! Drie dagen met drie activiteiten voor jong en oud. Want FIT Boys is zo veel meer dan voetbal alleen!

FIT Boys Kinderbingo
Donderdagmiddag organiseert de activiteitencommissie van FIT Boys de jaarlijks terugkerende Kinderbingo. Dit is voor de teams van JO7 tot en met JO13. De start is om 16:00 uur en het duurt tot ongeveer 18:00 uur in de FIT Boys-kantine. Er zijn leuke prijsjes te winnen en er wordt gezorgd voor een drankje, patatjes en een kroket/frikandel.

Klaverjassen Vrienden van FIT Boys Bokaal
Vrijdagavond om 19:30 uur is het weer de beurt aan de klaverjassers van de club. Rond 19:15 uur is de koffie klaar en om half acht start de klaverjascompetitie die meetelt in de stand om de Vrienden van FIT Boys Bokaal. Wie gaat er met de eer en de roem strijken en wie haalt tijdens de verloting mooie vleesprijzen binnen? Ik zou zeker even meedoen!

Supportersvereniging FIT Boys Darttoernooi
Zaterdag vanaf 18:00 uur is de FIT Boys-kantine weer het strijdtoneel van het Supportersvereniging FIT Boys Darttoernooi. Dit jaarlijks terugkerende toernooi is enorm populair en wordt erg goed bezocht door de darters en het nodige publiek. Wie gaat de opvolger worden van Michel Meinsma die de beker vorig jaar won? Het zal weer een spannende strijd worden over meerdere rondes.

Kortom, ook in de voorjaarsvakantie moet je voor gezelligheid en vertier bij FIT Boys zijn, want FIT Boys is zo veel meer dan voetbal alleen!