21 dec: FIT Boys Tulbandenactie

15 december 2019
de Webmaster

Zoals al vele jaren gaat ook dit jaar FIT Boys weer met de overheerlijke kersttulbanden langs de deuren in Beilen en omstreken. FIT Boys haalt hiermee een substantieel deel van de clubinkomsten binnen en kan hiermee het jeugdvoetbal en de daarbij behorende -activiteiten blijven organiseren. Zaterdag vanaf ongeveer 10:00 uur zullen de verkopers (jeugdspelers) met hun chauffeur/begeleider langs de deuren komen. De tulbanden kosten € 3,50 per stuk en per drie € 10,=.

FIT Boys hoopt dat de inwoners van Beilen weer gul kopen en zo voor de kerstdagen is het altijd handig om zo’n overheerlijke kersttulband in huis te hebben. Namens FIT Boys alvast bedankt voor het kopen en uw steun!

Bericht voor de verkopers:
Op zaterdag 21 december is de jaarlijkse tulbandenactie van FIT Boys. Alle jeugd vanaf JO10 zorgt samen met de chauffeurs voor de verkoop van de tulbanden.
We verwachten alle jeugd (JO10 t/m JO19) zaterdag 21 december om 9.30 uur in de kantine. Voor de groep die de meeste tulbanden verkoopt, is er een mooie prijs!

De organisatie.

We zoeken nog chauffeurs die de zaterdagochtend met de auto en een aantal verkopers een route willen rijden in Beilen. Je helpt de club daar enorm mee, want de opbrengst van deze actie, die FIT Boys al vele jaren houdt, zorgt dat we als club allerlei zaken kunnen aanschaffen en/of kunnen organiseren. Help dus mee!

Opgeven kan bij Tim Seubring: timseubring@hotmail.com of 06-15271021