FIT Boys Schoolvoetbal groot succes!

22 maart 2023
de Webmaster

FIT Boys wil alle jeugd in Beilen en de gemeente Midden-Drenthe samen laten voetballen. En jaar in jaar uit lukt dat sowieso, maar speciaal tijdens de KNVB Schoolvoetbaldag op Sportpark Noord-West. woensdag 22 maart stroomde rond 14:30 uur het sportpark en de FIT Boys-kantine bommetje vol. Door een late aanmelding van een school moest het speelschema ook nog op de kop. Maar dat lukte.

De hele middag speelden vele jongens- en meisjesteams van vele scholen uit de gemeente Midden-Drenthe tegen elkaar. De laatste finale was pas rond 18:45 uur afgelopen. Daarna verzamelden vele spelers en hun ouders/begeleiders zich in de FIT Boys-kantine voor de prijsuitreiking. Moe maar voldaan reisden de spelers en ouders vervolgs af naar huis.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de organisatie van dit evenement die dit toernooi perfect heeft neergezet. Alles verliep prima en de organisatie kreeg gedurende dag al de nodige complimenten.

Daarnaast was de EHBO aanwezig om bij blessures te kunnen ingrijpen. Gelukkig was dit amper nodig.

Als laatste een speciaal woord van dank voor de mannen van de FIT Boys donderdagochtendploeg. Deze mannen plegen elke donderdag onderhoud aan ons mooie sportpark. Deze woensdag regelden zij de bemensing van de bar en zorgden voor alle deelnemers en bezoekers voor een natje en een droogje.

Voor alle vrijwilligers dus: Petje op!

Als laatste een woord van dank aan Stichting Sportpark Noord-West voor het ter beschikking stellen van de velden en aan de cvv FIT Boys voor het beschikbaar stellen van de kantine.

Vond je als (nog) niet voetballer zo’n voetbaltoernooi nu wel erg leuk, misschien wil je dan lid worden van onze gezellige vereniging. FIT Boys wil alle jeugd in Beilen en omstreken samen laten voetballen, dus wordt lid: https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBBB713 (of stuur een mail naar ledenadministratie@fitboys.nl).

Tot volgend jaar bij het FIT Boys KNVB Schoolvoetbaltoernooi 2024!