23 mrt, 14:30 uur: cvv FIT Boys 1 – sv Mussel 1

18 maart 2024

Zaterdag 23 maart speelt de Auto Beilen-/Autohopper-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring thuis op sportpark Noord-West tegen sv Mussel. Mussel zorgde de afgelopen speelronde voor een daverende verrassing door koploper Borger op een 2 – 1 nederlaag te trakteren. FIT Boys leek op een overwinning af te stevenen tegen Fc Assen toen het na 90 minuten met 0 – 1 voorstond. In de 93e en 97e minuut viel de 1 – 1 en 2 – 1 en was de kater enorm.

sv Mussel
De ploeg van trainer/coach Arend Scholtens heeft het lastig dit seizoen en leek al gedegradeerd. Maar toen kwam er een helpende hand vanuit Stadskanaal. SJS stelde een speler op die niet mocht spelen en de uitslag werd geannuleerd en de wedstrijd moet worden overgespeeld. En dus afgelopen zaterdag de 2 – 1 winst op Borger waardoor de ploeg weer in de nek hijgt van LEO Loon. Het kan dus nog en dan is winnen in Beilen ook welkom. Topscoorder aan Mussel-zijde is Erwin Wijnholds met 4 doelpunten.

cvv FIT Boys
FIT Boys is een ploeg die aan het bouwen is. Een mix van jong talent en ervaring wordt door trainer/coach Tim Seubring steeds meer gevormd tot een prima voetballende ploeg. Zo ook vorige week tegen Fc Assen waarin de ploeg het prima onder controle had en in de 80e minuut de 0 – 1 maakte. Maar in de blessuretijd scoorde Fc Assen met 10 man nog 2 keer. Jammer, want FIT Boys was na de winterstop aan een prima reeks bezig. Dan moet dat deze middag maar weer opgepakt worden tegen Mussel. Topscoorder aan FIT Boys-zijde is Lars Hilberts met 9 doelpunten.

Historie
De ploegen troffen elkaar vanaf seizoen 1997/1998 13 keer. FIT Boys won 9 keer, speelde 1 keer gelijk en Mussel won 3 keer (doelsaldo 30 voor en 17 tegen). Eerder dit seizoen werd het in Mussel 1 – 4 met doelpunten van Jelmer van Dijk (2x), Lars Hilberts en Matthijs Bonnen. Op 22 april 2023 won Mussel met 2 – 1 (doelpunt FIT Boys: DaniĆ«l van der West).

De wedstrijd vanmiddag tussen FIT Boys en Mussel start om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wiecher Stoetman.