25 nov, 14:30 uur: FIT Boys – SJS

19 november 2023
de Webmaster

Op deze zaterdag speelt de Auto Beilen-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring thuis tegen SJS uit Stadskanaal. Een topper in de top 5 van de 4e klasse F tussen de nummer 2 SJS met 15 punten en gedeeld nummer 4 FIT Boys met 13 punten. SJS zorgde er afgelopen zaterdag voor dat niet Borger maar Hollandscheveld de 1e periode pakte door met 4 – 2 te winnen van Borger. FIT Boys speelde uit tegen VAKO mede door het veld een lastige wedstrijd maar was de beter voetballende ploeg en won met 1 – 3. Vanmiddag kan het of stuivertje wisselen worden tussen beide teams of de afstand tussen beide handhaven of voor SJS aanhaken met de top en voor de FIT Boys plaats nemen in de middenmoot.

SJS
SJS komt uit de 3e klasse en wil zo snel mogelijk terugkeren, maar heeft de pech dat dit meer ploegen in de 4e klasse F willen. SJS behaalde tot nu toe 15 punten door 5 keer te winnen en 3 keer te verliezen. Het scoort er wel lustig op los. Met een doelsaldo van 27 voor en 12 tegen scoort het gemiddeld per wedstrijd 3,4 keer. Mede ook door een 1 – 7 overwinning op Fc Assen en een 8 – 2 overwinning op Mussel. Scheidend trainer Jos Schaart beschikt met Gerwin Heidema over een topscoorder met 9 doelpunten.

FIT Boys
FIT Boys heeft aardig wat voetbal in de ploeg en laat dit bij vlagen ook zeker zien, maar kan ook fases in de wedstrijd even zoekende zijn. Met de lijn van de laatste 4 wedstrijden en het nog meer kunnen omzetten van kansen in doelpunten kan FIT Boys in deze 4e klasse F van iedereen winnen. Trainer Tim Seubring heeft een productieve aanval, vier aanvallers scoorden samen 11 keer. Topscoorders zijn aanvaller Jelmer van Dijk en middenvelder Matthijs Bonnen met elk 4 doelpunten.

Historie
Vanaf 1965 kwamen beide ploegen elkaar met tussenpozen 16 keer tegen. 2 keer won FIT Boys, 8 keer werd er gelijkgespeeld en 5 keer won SJS. Het doelsaldo is 17 voor en 21 tegen.

De wedstrijd op Sportpark Noord-West tussen FIT Boys en SJS start om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Marcello Stewart.