30 mei: Fc Groningen on tour bij Beilen/FIT Boys

18 mei 2020
de Webmaster

FC Groningen gaat ook na de meivakantie on Tour! De Trots van het Noorden komt naar Beilen om voetbaltrainingen aan te bieden voor jeugd tot en met 12 jaar. Deze mogelijkheid ontstaat door de versoepeling van de maatregelen rond het coronavirus, die het kabinet dinsdagavond 21 april bekend heeft gemaakt. Bij FC Groningen on Tour worden alle overheidsrichtlijnen in acht genomen, die nodig zijn bij de organisatie van de activiteit.

FC Groningen komt op zaterdag 30 mei naar cvv FIT Boys en vv Beilen. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9:30 uur en duurt tot 15:30 uur. De kinderen kunnen zich na een periode met beperkingen een dag lang uitleven op een sportveld en de ouders krijgen tegelijkertijd mooi de kans om thuis in alle rust te werken of hebben lucht om tijd te besteden aan een eigen hobby.

Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost € 42,50 per persoon, maar hier krijg je veel voor. Te weten:

  • Een officieel FC Groningen certificaat van deelname
  • FC Groningen Gadget
  • Een sportlunch
  • Een hele dag trainen (van 09:30 tot 15:30 uur)

FIT Boys- en vv Beilen-leden (en ook niet leden) kunnen zich aanmelden voor FC Groningen on Tour via: https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/ontour