2e toernooiavond 7×7 voetbal in Beilen

29 september 2017
de Webmaster

De 2e toernooiavond van het 7×7 voetbal was voor FIT Boys 45+1 en ST Beilen/FIT Boys VR3 in Beilen. vv Beilen was de gastheer en er werd gespeeld op veld 1 en veld 7. Halverwege de avond kwam het met bakken uit de hemel, maar dat mocht de pret niet drukken.

ST Beilen/FIT Boys VR3
Het team van trainster/leidster Moniek Brink was nagenoeg compleet en kwam allereerst op de teamfoto.
De eerste wedstrijd tegen Rolder Boys VR1 werd het 0 – 0. Het eerste punt. De tweede wedstrijd werd met 1 – 0 verloren van Witteveense Boys VR2. Maar de laatste wedstrijden tegen SGO VR1 werd er met 2 – 0 gewonnen. 4 punten bij het totaal dus. Een razend knappe prestatie.

FIT Boys 45+1
De Restaurant Pala’s-equipe ging op bezoek bij vv Beilen in het kader van het 7×7 toernooi najaar. De ploeg is gehavend met een overvolle ziekenboeg. Carl (hernia), Gerard (hamstring), Douwe (spit) en Rolf (knie) zijn langdurig uit de running. Ebele Jan was afwezig en Hein Hepping speelde op halve kracht. Gedurende de avond kwamen daar nog Marcel (hamstring), Gert (onderrug en lies), Aard (rug). Zo eindigde FIT Boys 45+1 met 8 man (selectie 17 man en afwezigen/geblesseerden 9 man).

De eerste wedstrijd tegen Beilen 45+1 hing een verrassing in de lucht. Binnen 2-3 minuten stond het 1 – 0. Maurits werd prima diep gestuurd en omspeelde Beilen-goalie Karel Friso. Na een pirouetje schoot hij beheerst raak. Na de 1 – 1 was het Marcel de Bruijn die prima raak schoot (2 – 1). Beilen drukte FIT Boys ver terug en maakte de 2 – 2. Vlak voor tijd viel de 2 – 3 ook nog. En verlies derhalve.

De tweede wedstrijd werd er met 1 – 1 gelijk gespeeld tegen Witteveense Boys. Johannes scoorde uit een vrije bal. Tegen VKW 45+1 werd er met 1 – 4 verloren. Het was weer Johannes die scoorde en Marcel de Bruijn wist bij een 1 – 2 stand 100% kansen niet te maken. Alleen voor de keeper was zijn lichaamsschijnbeweging prima, maar stiftte hij de bal in de handen van de keeper. En schoten misten doel. De laatste wedstrijd tegen LEO werd het 0 – 2 en kon het team aan de 3e helft beginnen.

FIT Boys 35+1
Het team ging op bezoek in Hooghalen bij HHCombi. De eerste wedstrijd tegen BSVV 35+1 werd verloren met 2 – 1 en de tweede wedstrijd werd er met 1 – 4 verloren van HHCombi 35+1G. Het grootste gedeelte van het team reisde op de fiets naar Hooghalen.

FIT Boys 35+2
Dit team ging op bezoek bij VKW in Westerbork. Van ACV 35+1 werd met 2 – 0 verloren en van VKW 35+1 zelfs met 4 – 1. De laatste wedstrijd tegen Beilen 35+2 werd het 0 – 3 en zo leverde deze avond geen punten op.