30 sept, 14:30 uur: LEO Loon – FIT Boys

27 september 2023
de Webmaster

Deze zaterdag speelt de Auto Beilen-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring zijn 2e competitiewedstrijd uit in Loon tegen nieuwkomer in de 4e klasse F LEO Loon. LEO Loon is dit seizoen van het zondag- naar het zaterdagvoetbal overgestapt. Niet de eerste maar zeker ook niet de laatste ploeg die dat zal doen. Beide teams hadden een valse start, al was die van FIT Boys nog net iets valser. LEO Loon kwam tegen Borger niet verder dan 1 – 1. FIT Boys begon slecht tegen Hollandscheveld, liep de hele wedstrijd achter de feiten aan en verloor met 1 – 3. Beide teams zijn dus op zoek naar de eerste 3 punten.

LEO Loon

Zoals gezegd, LEO Loon is overgestapt van de zondag naar de zaterdag. Er is weinig bekend van de club. Nieuwe trainer is Hindrik Snijders. De selectie bevat 20 namen volgens de website. In de voorbereiding werd er flink geoefend, 4 wedstrijden totaal. De resultaten: 3 – 1 winst BSVV, 1 – 2 verlies Aduard 2000, 1 – 3 verlies Peize en 5 – 1 verlies SVZ. In de beker werd er met 0 – 5 verloren van ACV 2, 7 – 1 verloren van BeQuick 1887 en 1 – 2 gewonnen van Haren. De competitie werd gestart met een 1 – 1 gelijkspel tegen Borger. Topscoorder is niet bekend.

FIT Boys

FIT Boys had vorige week nog wat selectiespelers afwezig en/of geblesseerd of spelers die in het 2e minuten maakten. Langzaamaan sluit iedereen weer aan en dus kan Tim Seubring keuzes maken en dat is prettig. De resultaten in de voorbereiding waren wisselend en ook in wedstrijden kon FIT Boys 2 gezichten laten zien. De technische staf was zoekende naar de winnende formatie. In de eerste competitiewedstrijd had de ploeg vele goede bedoelingen, maar als je ongeconcentreerd begint aan een wedstrijd, sta je tegen een geroutineerde ploeg als Hollandscheveld binnen no time achter. Dat gat kon niet meer gerepareerd worden. Dat moet zaterdag beter. Topscoorder van de voorbereiding is Lars Hilberts met 5 doelpunten. Topscoorder van de competitie is Marrin Strijker met 1 doelpunt.

Historie

Die is er niet. Nog nooit eerder kwamen beide ploegen elkaar tegen.

Zaterdagmiddag 30 september om 14:30 uur in Loon op Sportpark Marsdiek zullen LEO Loon en FIT Boys de degens kruisen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Jurre Schepers.