6-14 okt: KNVB Week vd Scheidsrechter

8 oktober 2018
de Webmaster

In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Zonder deze duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om elk weekend ruim 1,2 miljoen voetballers en supporters te laten genieten van voetbal.

Uiteraard willen cvv FIT boys en vv Beilen hier ook aandacht aan besteden. Bij alle thuiswedstrijden op 6 en 7 oktober willen wij de scheidsrechters, als blijk van waardering, een traktatie aanbieden. Het zou natuurlijk mooi zijn als de teams ook zelf hun waardering uitspreken voor de scheidsrechter bij hun eigen wedstrijden. Dit kan heel simpel door na de wedstrijd de scheidsrechter een hand of een kleine attentie te geven. Wij roepen daarom de leiders, trainers en spelers op om hier deze weken aan te denken.

Namens de scheidsrechterscommissie,
Bert Lamberts