7 okt, 14:30 uur: FIT Boys – SVBO za

1 oktober 2023

Deze zaterdag speelt de Auto Beilen-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring de thuiswedstrijd tegen SVBO za. Beide teams hebben geen florissante start van de competitie en staan met 1 punt uit 2 wedstrijden onderaan in de 4e klasse F. SVBO speelde gelijk tegen Wildervank (2 – 2) en verloor zaterdag met 0 – 4 van Borger en bij 0 – 2 viel een rode kaart aan de kant van SVBO. Daarin kunnen beide teams elkaar de hand schudden. FIT Boys speelde zaterdag 0 – 0 gelijk tegen LEO Loon en kreeg ook een rode kaart (Rick Koops). De week er voor verloor het van koploper Hollandscheveld met 1 – 3.

SVBO
De ploeg van trainer/coach Jan Moes speelde in de beker tegen Tiendeveen (5 – 1 winst), CEC (5 – 2 verlies) en De Weide (1 – 7 verlies) en bekerde niet door. In de competitie zoals gezegd 1 punt. tegen Wildervank kwam SVBO nog wel met 0 – 2 voor, maar gaf dit in de 2e helft weg (2 – 2). Tegen Borger had het geen kans en verloor kansloos met 0 – 4 en incasseerde dus een rode kaart (2 keer geel). In de beker is Niels Wessels topscoorder met 3 doelpunten. In de competitie zijn dit Niels en Stan Wolbers met elk 1 doelpunt.

FIT Boys
FIT Boys overleefde de bekerpoule ook niet. Het verloor van Vitesse’63 met 2 – 3, nadat het in de 89e minuut nog 2 – 1 stond. Het won met 5 – 0 van VVAK en verloor met 1 – 2 van MSC. In de competitie begon het tegen Hollandscheveld ongeconcentreerd en stond na 8 minuten met 0 – 2 achter. Na een 1 – 2 ruststand werd het te snel in de 2e helft 1 – 3 en kon FIT Boys het tij niet meer keren. Uit tegen LEO Loon had het in de 2e fase van de 1e helft LEO in de tang en had het zichzelf moeten belonen. In de 2e helft kregen beide teams kansen en FIT Boys dus rood, nadat Rick Koops in een duel om de bal de keeper van LEO raakte. Het bleef 0 – 0. Topscoorder van de voorbereiding is Lars Hilberts met 5 doelpunten. In de competitie is Marrin Strijker topscoorder met 1 doelpunt.

Historie
Slechts 3 wedstrijden telt de historie. 2 keer won FIT Boys en 1 keer won SVBO za. Het doelsaldo is 9 voor en 5 tegen. In 2017 won FIT Boys met 7 – 3. Vorig seizoen was het in evenwicht. Thuis 2 – 0 winst, uit 2 – 0 verlies. Doelpuntenmakers van FIT Boys waren Lars Hilberts en DaniĆ«l van der West.

De wedstrijd op zaterdag 7 oktober om 14:30 uur op Sportpark Noord-West tussen FIT Boys en SVBO za staat onder leiding van scheidsrechter Wiecher Stoetman.