8 jun, 12:00 uur: FIT Boys Familiedag

3 juni 2024
de Webmaster

FIT Boys heeft al een 36/47 jarige traditie van seizoenafsluitingen/Familiedagen. In vroegere jaren (vanaf 1978) was er een seizoen afsluiting op De Venne, maar dat had de naam Familiedag nog niet. Het toenmalige PR-team organiseerde een wedstrijd tussen een seniorenteam en een Sterrenteam en na afloop werden de verenigingsprijzen (topscoorder, speler, journalist en keeper) uitgereikt. Daarna volgde vanaf 1989 de Familiedag, dit seizoen voor de 36e keer. Totaal dus al 47 jaar ‘seizoen afsluiting’ historie! Een mooie traditie!

En dit seizoen op 8 juni vanaf 12:00 uur bij FIT Boys op Sportpark Noord-West kleurt het sportpark groen-geel en is er voor elk wat wils. Zie de banner voor het programma, met uiteraard de moeders tegen de F-jes (Bengels t/m JO9), de vaders tegen de kids (JO10 t/m JO14), een zeskamp voor iedereen in teams, Hamburgers en braadworsten, de uitreiking van de verenigingsprijzen en zeer waarschijnlijk ook weer de penaltybokaal. FIT Boys pakt dus flink uit en want je viert maar één keer een familiedag per seizoen.

We hopen op mooi weer en een grote toestroom van spelers, ouders, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die FIT Boys een warm hart toedraagt.