9 dec, 14:30 uur: cvv FIT Boys – sv Borger

3 december 2023
de Webmaster

De Auto Beilen-/HQ Online-equipe van trainer/coach Tim Seubring speelt deze zaterdag thuis op Sportpark Noord-West tegen sv Borger. sc Borger speelde voor het laatst 18 november en verloor en met 4 – 2 van SJS en verloor de 1e periode aan Hollandscheveld. Daarna 2 afgelastingen op rij en het speelde ook geen oefenwedstrijden. FIT Boys speelt elke week en afgelopen zaterdag uit tegen Wildervank. Na een 1 – 3 ruststand en een 4 – 3 tussenstand 5 minuten voor tijd scoorde Lars Hilberts in extremis de 4 – 4. Toch nog een punt. Deze zaterdag de laatste speelronde voor de winterstop.

sv Borger
sv Borger startte met een gelijkspel tegen LEO Loon (1 – 1) en won daarna 6 keer op rij en was lang koploper. Toen volgde een 0 – 0 tegen VAKO en verlies van SJS (4 – 2) en was Borger koploper af en moest de 1e periode laten aan Hollandscheveld. In de beker kwam het door de poulefase heen en verloor in de 1e KO ronde van Vitesse’63 met 7 – 2. Trainer/coach Arne Joling heeft met Hendrik Gustin een topscoorder in huis die er al 8 in schoot.

cvv FIT Boys
De ploeg van trainer/coach Tim Seubring begint steeds meer de vaste patronen er in te slijten en kan steeds in bijna dezelfde formatie voetballen. Het is tegen geen één tegenstander weggespeelt en mocht in de meeste wedstrijden aanspraak maken op de overwinning. Toch won het 4 keer, speelde het 2 keer gelijk maar verloor ook 4 keer. Dat leverde 14 punten op uit 10 wedstrijden (doelsaldo 22 voor en 18 tegen). Topscoorder is Lars Hilberts met 6 doelpunten.

Historie
Beide ploegen speelden 19 keer tegen elkaar en FIT Boys won 12 keer, speelde 2 keer gelijk en Borger won 5 keer (doelsaldo 52 voor en 32 tegen). Op 24 aprl 2004 won FIT Boys met maar liefst 0 – 8 door doelpunten van Aljon Stahlmecke (3x), Tristan Haurissa (2x), Jord vd Hoest, Arjan Schepel en Ronald van Waardhuizen. Op 5 september 2015 won Borger met 2 – 5 (doelpunten FIT Boys: Ruud Seubring en Jos Gerding).

De wedstrijd om 14:30 uur op Sportpark Noord-West tussen cvv FIT Boys en sv Borger staat onder leiding van Eddy Nieuwenweg.