Algehele afgelasting op Sportpark Noord-West

17 februari 2018
de Webmaster

Laatste nieuws. Het is je waarschijnlijk al ter ore gekomen. Alle thuiswedstrijden op Sportpark Noord-West, ook die na 12:00 uur, zijn afgelast. Geen voetbal dus op Sportpark Noord-West. De kantine is om 15:00 uur open en FIT Boys 1 gaat nog trainen. En vanavond natuurlijk nog het FIT Boys – Euroclean Darttoernooi vanaf 20:00 uur in de FIT Boys-kantine.

Bezoek één van de uitwedstrijden die wel doorgaan:
12:30 SC Angelslo JO19-1 – Fit Boys JO19-2
12:30 Dwingeloo JO15-1 – Fit Boys JO15-1
14:30 HHC Hardenberg VR1 – ST Beilen/Fit Boys VR1
14:30 MSC/Amslod JO19-1 – Fit Boys JO19-1

Bericht van vandaag 10:00 uur:
Gistermiddag (vrijdag 16 februari) leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Rond 17:30 uur gaf de consul het verlossende woord: “Alle wedstrijden gaan zaterdag door!” En dan gaat de communicatiemolen hard draaien. Op de website en de social media verschijnen de eerste berichten over het doorgaan. Er wordt door de leider van FIT Boys 1 nog wel een telefoontje aan gewaagd: “Weet je het zeker?”, “Ja, zeker weten” is het antwoord van de consul. Maar dan in de nacht gaat het toch vriezen en die nachtvorst gooit roet in het eten. Rond 07:27 uur vanochtend volgt dan toch het onvermijdelijk bericht van de consul: “Nachtvorst gooit roet in het eten. Ochtend afgelast.” En weer draait de communicatiemolen op volle toeren, want de berichtgeving van nog geen 14 uur eerder moet aangepast worden.

De uitslag van de herkeuring voor het middagprogramma thuis (FIT Boys 1 en 3) is om 11:00 uur bekend (keuring zal rond 10:45 uur plaatsvinden).

Nadenkend over de communicatie en hoe we dit volgende keer beter kunnen doen en meer kunnen stroomlijnen/afstemmen, denk ik aan de mooie zonnige zomermaanden in mei, juni en juli. En de zomervakantie die voor de Regio Noord pas half juli begint. Of met -2 op een kunstgrasveld lopen blauwbekken, zonder al te veel publiek die liever thuis bij de kachel blijft? Of met een temperatuur van +20 in mei, juni en juli heerlijk voetballen met veel publiek en een vol terras na afloop bij de FIT Boys-kantine?

Ik weet het wel. Maar ja, de KNVB……