Goedebezochte FIT Boys Ledenvergadering

23 oktober 2014
de Webmaster

Donderdag 23 oktober om 20:00 uur vond de Algemene Ledenvergadering plaats in de FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West. Voorzitter Ed Sikkema nam de aanwezigen mee langs diverse relevante onderwerpen. En het FIT Boys-bestuur heeft het druk. Normen en waarden, de AED, overleg met de gemeente over het sportpark (kunstgras, onderhoud, parkeergelegenheid), het aanpakken van de kantine en het herinrichten, de samenwerking met buurman vv Beilen op allerlei gebied (kantine, dames- en meisjesvoetbal). Op dit laatste vlak heeft de KNVB de clubs ook een aanbeveling gedaan om samen in de gemeente Midden-Drenthe het voortouw te nemen om zo het dames- en meisjesvoetbal naar een hoger plan te kunnen tillen. Een goede zaak.

Penningmeester Sander Stegehuis gaf de vergadering uitleg over de financiƫn en de kascommissie (Carl Drenth en Fedde Boerhof) vroeg de vergadering het bestuur decharge te verlenen en dit werd het een applaus begroet. Stichtingbestuurslid Albert Oosting deed uit de doeken waar de stichting op dit moment mee bezig is en beantwoorde vragen. Ons, in de herfst- en wintermaanden, natte sportpark is het laagst gelegen stukje Beilen. Ook het stichtingbestuur is druk in gesprek met de gemeente over het (groot) onderhoud aan het sportpark.

Bij de rondvraag werd nogmaals benadrukt dat het alleen hebben van een EAD-apparaat niet voldoende is. De club moet de groep van vrijwilligers die dit apparaat kunnen bedienen en ook aanwezig zijn op zaterdag op orde maken. Dit heeft bij het bestuur gelukkig hoogste prioriteit. Na het sluiten van de vergadering konden de aanwezigen onder het genot van een drankje nog napraten over de diverse onderwerpen. Een prima verlopen vergadering en FIT Boys kan gezond, groeiend en wel de toekomst met vertrouwen tegemoet.