AutoFirst Doornbos Europacup-/mixtoernooi succes

29 december 2014
de Webmaster

Maandag 29 december organiseerde de activiteitencommissie het elk jaar weer succesvolle Europacuptoernooi voor alle jeugdteams. Om 08:00 uur stonden de F-pupillen en E3 & E4 al te trappelen voor de deur van de Drenthehal en om 08:30 uur ging hun toernooi van start. Na alle poulewedstrijden en de finale bleek NAC de winnaar en kregen de kampioenen taart.

Rond 11:00 uur was het de beurt aan de D-pupillen en E1 & E2. Door ziekte en enkele afzeggingen moest er wat geschoven worden, maar toen konden alle 8 teams van start. De finale hier werd de El Classico, namelijk Barcelona – Real Madrid. Er moesten penalty’s aan te pas komen, maar uiteindelijk werd Real de winnaar en verdiende de taart.

’s Middag vanaf 14:00 uur was het de beurt aan de C- en B-junioren. Na de poulewedstrijden streden Duitsland en Griekenland om de titel, maar gingen de Grieken er met de taart vandoor. Over de gehele dag kwamen er een groot deel van de jeugdleden in actie en was de publieke belangstelling bij vlagen groot. Een zeer gezellige en geslaagde dag.

Kelly van der Velde maakte een flink aantal foto’s: KLIK HIER.

’s Avonds vanaf 18:00 uur was het de beurt aan alle senioren en de A-junioren. In 8 teams werd er gestreden om de eeuwige roem. Rond 22:00 uur was de winnaar bekend en verplaatsten alle spelers en het publiek zich naar de kantine voor de inmiddels wel bekende en beroemde verloting en verkoop per opbod. Spreekstalmeester Martin Datema werd geassisteerd door Johan’na’ Boer. Vooral de flessen sterke drank waren gewild en sponsor van deze dag AutoFirst Doornbos had diverse APK-keuringen als prijs beschikbaar gesteld. Het bleef tot in de late uurtjes gezellig en hiermee is het jaar wat FIT Boys betreft afgesloten. De leden zien elkaar weer tijdens het Piekschieten, de Nieuwjaarsquiz en de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 3 januari 2015. Een goed uiteinde!