Autofirst Doornbos Mixtoernooi groot succes!

29 december 2023
de Webmaster

Vrijdag 29 december was de Drenthehal in Beilen groen-geel gekleurd en het domein van FIT Boys. Met dank aan de familie Poede voor de gastvrijheid konden alle leden van FIT Boys, van jong tot oud, deelnemen aan het mixtoernooi en Het Rad van Fortuin na afloop van het toernooi. De hele dag was het een drukte van belang en werden de toernooitjes in de diverse leeftijdscategorie├źn gespeeld. Eerst was het de beurt aan de JO8 t/m de JO10, daarna de JO11 t/m JO13 en als laatste de JO14 t/m de JO17. Er werd sportief gestreden om de eer en de slagroomtaart voor de winnaar. De toernooiorganisatie zorgde dat alles soepel verliep deze middag.

’s Avonds vanaf 18:00 uur streden de JO19 en de senioren om de eer. In 2 poules van 4 teams werden de poulewedstrijden afgewerkt met als afsluiting de finale tussen de beide nummers 1. Wie er won is bij het ter perse gaan van dit bericht niet bekend. Daarna stroomde de kantine van de Drenthehal vol voor het Rad van Fortuin. Nadat spreekstalmeester Wilmer Schuring de diverse sponsoren had bedankt, gaf hij het woord een de spelers van FIT Boys 5 die de verloting verzorgden. Tijdens diverse ronden gingen de door de bezoekers meegenomen prijzen en door de sponsors beschikbaar gestelde prijzen naar nieuwe eigenaren. “Geef maar een slinger met die vinger!” en vervolgens wees het rad het winnende nummer aan. De avond qua verloting werd afgesloten met de grote prijs, namelijk 1 minuut gratis winkelen in de Jumbo Mulder Beilen.

Daarna ging deze zeer gezellige dag nog door tot in de kleine uurtjes en zo sloot de FIT Boys-familie met deze laatste activiteit van 2023 het jaar af. Volgend jaar 2024 start de FIT Boys-familie op zaterdag 6 januari vanaf 14:30 uur met de Bingo en de Nieuwjaarsreceptie. Tot dan.

Voor nu een veilige en goede jaarwisseling en alvast veel geluk, liefde en sportiviteit in 2024!