AutoFirst Doornbos Toernooi mooie afsluiting 2017

28 december 2017
de Webmaster

Het FIT Boys activiteitenjaar zat in 2017 bomvol. Van Nieuwjaarsreceptie tot Klaverjassen, van de Poiesz Jeugdsponsoractie tot de Scheidsrechterscursus, van de Geranium- en Stroopwafelactie tot de TT Baanbewaking, van de Vrijwilligers en Vrienden van FIT Boys Feestavond tot de Sportdag voor Duurzaam Verblijf GGZ, van de Familiedag tot het Zomeravondvoetbal, van de deelname aan de Sportweek tot het Bootcampen voor alle jeugdteams, van de Sponsor Pubquiz tot het werven van 67 (!) nieuwe vrijwilligers en van de Scheidsrechters Sport Pubquiz tot de FIT Boys Pubquiz. En als afsluitende activiteit was er donderdag 28 december het AutoFirst Euro Panna Mixtoernooi voor alle jeugdteams en het Mixtoernooi voor alle senioren en JO19. De Drenthehal was van 08:00 – 01:00 uur Groen-Geel gekleurd en het was een hele succesvolle maar vooral gezellige familiedag.

De ochtend begon met de teams van FIT Boys JO11-1, JO13-3, JO13-2 en JO13-1. Er werd gespeeld in de hele zaal, want helaas werden twee pannabanen niet geleverd door de Speelotheek. De regels bleven hetzelfde. Er kon gescoord worden met een doelpunt of met een panna en dat leverde enkele grote uitslagen op. Barcelona was uiteindelijk de winnaar van de overheerlijke taart. Daarna was het de beurt aan FIT Boys JO8-1, JO9-1, JO11-4, JO11-3 en JO11-2. Ook hier de nodige doelpunten en panna’s en de finale tussen Vitesse en Twente. Vitesse wist het toernooi te winnen en genoot van de heerlijke taart. De middag werd afgesloten met het Panna Mixtoernooi met deelname van FIT Boys JO15-3, JO15-2, JO15-1 en JO17-1. Van de FIT Boys-teams waren er ook wel afwezigen (JO15-1 speelde KNVB Kerstzaalvoetbal), maar grote afwezigen waren de meiden van ST Beilen/FIT Boys MO15 en MO17. Een enkeling had afgezegd, maar het merendeel had niets van zich laten horen. Door snel handelen van de organisatie en de teams opnieuw in te delen kon er dan toch met 4 teams gestart worden in een dubbel Panna Mixtoernooi. Ook hier ging de taart naar de winnaar en won Dineke van Faassen de Pannabokaal. Al met al deden gelukkig nog ruim 120 jeugdleden mee en werd het een heel sportief en gezellig toernooi.

’s Avonds was het de beurt aan alle senioren van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys en de JO19. Hier deden twee dames mee, Celena Zantinge van VR1 en Jessica van der Bijl van VR3 7×7. Diverse andere dames waren wel aanwezig bij het Rad van Fortuin. 8 teams met in totaal zo’n 60 spelers en speelsters streden om de eer en eeuwige roem. Rond 22:00 uur was het toernooi ten einde en stroomde de kantine van de Drenthehal goed vol. Bijna alle stoelen/krukken waren bezet en dus kon het Rad van Fortuin beginnen. Maar eerst tekende sponsor Jordy Doornbos een 4 jarig contract dat AutoFirst Doornbos verbind aan het Euro Panna Mixtoernooi en Mixtoernooi. Daarna kon het Rad gaan draaien. Michel Meinsma, Rik Oosterhuis en spreekstalmeester Willem Siertsma organiseerden dit spektakel. Diverse sponsoren, waaronder AutoFirst Doornbos, stelden mooie prijzen beschikbaar. Ook de bezoekers hadden hun kerstpakket geplunderd en diverse flessen drank werden verloot. Na twaalf uur draaide het rad nog steeds en zat de kantine nog steeds afgeladen vol. Het bleef tot in de late uurtjes gezellig.

Met deze zeer gezellige en geslaagde FIT Boys-dag in de Drenthehal sloot de FIT Boys-familie het activiteitenjaar 2017 af. Voor iedereen een goed uiteinde en een spetterend begin van 2018 en we zien elkaar vrijdagavond 5 januari op de FIT Boys Nieuwjaarsreceptie.