AutoFirst Doornbos Zaaltoernooi super gezellig

27 december 2019
de Webmaster

(Foto’s: Maurits Beuling)

Vrijdagochtend kleurde de Drenthehal in Beilen groen-geel. Het was weer tijd voor het traditionele AutoFirst Doornbos FIT Boys Europacup- & Mixtoernooi voor jong en oud. De familie Poede had in de sporthalkantine alles keurig op orde en voorzag de gehele dag de bezoekers en deelnemers van een natje en een droogje. Bedankt!

’s Morgens vroeg startte de jongste jeugd van FIT Boys met hun Europacuptoernooi. De spelers van FIT Boys JO8, JO9, JO10 en JO11 werden over diverse teams verdeeld en streden om de eer en de slagroomtaart. De toernooiwinnaar werd PSV en zij wonnen een overheerlijke slagroomtaart. De Keeper van het Toernooi werd Merijn Pars en Speler van het Toernooi Emily Schuur. Zij kregen beiden een mooie bokaal.

Direct daarna startte het toernooi van FIT Boys JO12-1, JO13-1 en JO13-2. Ook hier werd er gestreden in diverse teams en ging het er fanatiek aan toe onder toeziend oog van Papa en Mama en vaak Opa en Oma. Ook hier werd de toernooiwinnaar PSV (dat doen ze beter dan ik de Eredivisie) en zij konden in de sporthalkantine aan de slagroomtaart. De Keeper van het Toernooi werd Tess Nijwening en Speler van het Toernooi Luciano van Spronsen en zij kregen beide een mooie bokaal.

Vervolgens was het de beurt aan de talenten van FIT Boys JO15-1, JO15-2 en JO17-1. FIT Boys JO15-1 had zich net daarvoor in de blauwe hal geplaatst voor de finale van het KNVB Kerstzaaltoernooi in Franeker. Hier was het niveau behoorlijk hoog en werden er diverse mooie partijen in de hal gelegd en prachtige doelpunten gescoord. Hier ging de toernooiwinst naar de Trots van het Noorden, Fc Groningen. Dit team kreeg de overheerlijke slagroomtaart. Keeper van het Toernooi werd Bart Lutgers en Speler van het Toernooi Giel Kerssies en voor beide was er de bijbehorende bokaal.

In de avond rond 18:00 uur stroomde de hal opnieuw vol met dames en heren/jongens van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys. Hier werd in 2 poules gestreden om de hoogste plaatsen. Opvallend was het om te zien dat de twee gemengde teams met dames van ST Beilen/FIT Boys de finale haalden. Die werd gewonnen door het winnende team en die ging er met de eer vandoor. Inmiddels was de sporthalkantine al aardig vol gestroomd, stond de tafel vol prijzen en het Rad van Fortuin klaar. De Supportersvereniging verzorgde het Rad van Fortuin en er gingen vele mooie prijzen de deur uit, onder andere van sponsor AutoFirst Doornbos (APK Keuringen) en Multimate (gereedschap). Ook werden er diverse warme hapjeschalen gewonnen. Het bleef tot in de late uurtjes gezellig.

En zo kwam er een eind aan weer een succesvolle en gezellige FIT Boys-activiteit georganiseerd door onze Activiteitencommissie. Petje op!