Rouwkaart Bart Janssens

7 oktober 2019
de Webmaster

We zijn erg geschrokken en verdrietig van het bericht dat na een ernstig verkeersongeval is overleden Bart Janssens.

Bart – in 2017 speler van het jaar – blijft in onze herinnering als een enthousiaste en vrolijke voetballer die altijd een positieve instelling liet zien.

Fit Boys zal dit weekend bij alle wedstrijden aandacht hebben voor het overlijden van Bart Janssens.

We hebben woensdag al in de kantine verschillende momenten gehad met verschillende teams. Het respect en verdriet om Bart is groot. Het was goed om op deze manier bij elkaar te zijn. Samen dit verdriet delen is een goede manier om hier mee om te gaan.

Voorafgaand aan de wedstrijden zal er een minuut stilte zijn. Ook bij de uitwedstijden. We gaan ervanuit dat alle teams hieraan gehoor zullen geven. Veel teams zullen ook voetballen met rouwbanden.

Zaterdag zullen er in de kantine bladzijdes uit het condoleanceboek liggen. Een ieder die dat wil kan zaterdag al iets schrijven in het boek.

Dinsdag is de uitvaart. Vanaf 12.45 is de inloop in het Valkenhof en om 13.30 uur is de bijeenkomst in de Pauluskerk. Na de bijeenkomst wordt Bart in besloten kring begraven. Na de bijeenkomst is er geen samenzijn meer in het Valkenhof. Ieder gaat dan zijns weegs.

Vanaf 14.45/15.00 uur zal de kantine open zijn voor leden die behoefte hebben om nog even bij elkaar te zijn.

Op de digitale rouwkaart staat een oproep om iets te schrijven voor de familie. Dit kan op een A-4tje. Dit kan ingeleverd worden voorafgaand aan de bijeenkomst dinsdag.

Om bovenstaande alle aandacht te geven hebben we besloten om de aandacht voor de “week van de scheidsrechter” uit te stellen naar volgende week zaterdag.

Namens het bestuur
Johan Boer
voorzitter