Bedankt Rabobank Assen en Noord-Drenthe!

1 oktober 2018
de Webmaster

Rabobank is de hoofdsponsor van de FIT Boys-jeugd, en daar zijn wij bij FIT Boys heel blij mee! Als lokale bank zijn ze betrokken bij hun omgeving en versterken ze de lokale samenleving in sociaaleconomisch en maatschappelijk opzicht. Eigenlijk doen Rabobank en FIT Boys precies hetzelfde en dus is de samenwerking vanzelfsprekend. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om de lokale betrokkenheid van de Rabobank bij hun omgeving te tonen en dat doet FIT Boys ook met hun bijdrage aan bijvoorbeeld de GGZ Sportdag en de TT Bewaking. Daarom organiseert de Rabobank de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 4 t/m 19 september 2018 mochten leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op FIT Boys. Elke stem is geld waard! Hoe meer stemmen er op FIT Boys uitgebracht werden, des te meer geld wij zouden ontvangen. Na het uitbrengen van de stemmen werd het beschikbare bedrag naar rato verdeeld.

FIT Boys scoort € 840,72 (93 stemmen)
Tijdens een fantastische finale-avond van de Rabo Clubkas Campagne in De Nieuwe Kolk werd er maar liefst € 150.000 verdeeld over 386 clubs! En FIT Boys kreeg het fantastische bedrag van € 840,72 (93 stemmen). Bedankt daarvoor inwoners van Midden-Drenthe en natuurlijk bedankt Rabobank! FIT Boys eindigde in de gemeente Midden-Drenthe in de top 5 en moest alleen het Drents Dierentehuis Beilen (overall winnaar!), Hertenkamp Smilde, Historische Vereniging De Smilde en AMDG Beilen voor laten gaan. Maar dat zijn verenigingen die een financiële bijdrage nog eens extra goed kunnen gebruiken. Totaal vielen 80 verenigingen binnen de gemeentegrenzen binnen de prijzen en FIT Boys feliciteert iedere vereniging met een mooi geldbedrag! Met dank aan Rabobank en Rabobank Assen en Noord-Drenthe!