Beilen/FIT Boys Scheidsrechters in zonnetje gezet

15 december 2017
de Webmaster

Vrijdagavond organiseerde de gezamenlijke scheidsrechterscommissie van vv Beilen en cvv FIT Boys een Sport Pubquiz voor alle scheidsrechters. De beide verenigingen hebben vele (jeugdige) scheidsrechters in hun gelederen die elke zaterdag en zondag zorgen dat alle ruim 950 spelende leden (en de spelers van de bezoekende verenigingen) hun wedstrijden kunnen spelen. Dat verdient een groot compliment en daarom werden alle scheidsrechters uitgenodigd voor een gezellig avond met een hapje en een drankje en een Sport Pubquiz. De Quiz werd georganiseerd en gepresenteerd door¬†scheidsrechtersvereniging HZOD. Mooi was het te zien dat er 4 generaties scheidsrechters van beide verenigingen bij elkaar zaten in de FIT Boys-kantine. “Vroeger wilden de leden van de beide verenigingen nog niet samen een gehaktbal eten en nu wordt er op scheidsrechtersvlak, dames-/meisjesvoetbal, inkoop en het sportpark intensief samen gewerkt.”

9 teams streden om de eer en de eeuwige roem en mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de scheidsrechterscommissie en HZOD. In 4 ronden werd de sport-/voetbalkennis van de deelnemers flink getest. Na 2 ronden was er al een duidelijke top 3 gevormd en die bleken ook om de 1e plaats te strijden. Uiteindelijk won team Van Driel (Jan en Gerald). Zij wisten echt heel veel over stadions, spelers en voetbalweetjes. Zij wonnen toegangskaarten tot een Jeugdtoernooi in Delfzijl. De nummer 2 (de 3 J’s) wonnen ‘Een wedstrijd fluiten met headsets’, zeker ook een leuke prijs. Daarna was er nog tijd voor een hapje en een drankje en werd er gezellig nagepraat en vooruit gekeken naar de zaterdag (wel of geen afgelasting).

Al met al een zeer succesvolle avond van de gezamenlijke Scheidsrechterscommissie van vv Beilen / cvv FIT Boys. Voor herhaling vatbaar.