Ben jij de nieuwe Arjan Robben, Dirk Kuyt of Tim Krul?

8 juli 2014
de Webmaster

Bij de zaterdagvoetbalclub FIT Boys uit Beilen is dat helemaal geen rare vraag. Maar dan hebben we het over de nieuwe Arjan, Dirk of Tim, want die zouden maar zo uit de FIT Boys-jeugdopleiding kunnen komen. Stel je eens voor, je begint je carrière bij FIT Boys in de jongste jeugd en 14 jaar later speel je in het eerste elftal van FIT Boys of van Fc Groningen of misschien wel van Bayern Munchen, Manchester United of Newcastle United. Die droom kan uitkomen, maar dan is de eerste stap wel op voetbal gaan.

En wat wil het toeval, FIT Boys is nog op zoek naar voetbaltalenten in de leeftijd van 4 en 5 jaar die het leuk vinden om samen met leeftijdgenootjes lekker een uurtje te voetballen, om zo de eerste beginselen van het voetbalspel te leren. En die groep noemen we bij FIT Boys De Bengels. Mail naar bengels@fitboys.nl en meld je aan. Meetrainen met De Bengels is gratis. Ben je 6 jaar of ouder en wil je ook graag kennis maken met het voetbal, kom dan ook gerust meetrainen met de jeugd van FIT Boys. Er is altijd plaats voor jou/jouw zoon of dochter.

De meisjes en dames hebben een speciale plek binnen de vereniging. FIT Boys VR1 (de dames van 18+) haalden afgelopen seizoen de halve finale van de beker en de dames zien graag nieuwe leden verschijnen. De MA1 (16-18 jaar, vorig seizoen de MB1) is vorig seizoen kampioen geworden op het veld en in de zaal en werden 2e van Noord-Nederland in de zaal. Ook bij deze meiden is altijd plaats voor meer talent. Alle meiden die niet bij MA1 kunnen aansluiten, voetballen gewoon met de jongens mee. Leer je ook heel veel van! Bij de heren kun je op verschillend niveau spelen op het veld (van 3e klasse tot en met reserve 6e klasse), elf tegen elf maar ook zeven tegen zeven op vrijdagavond. En wil je liever zaalvoetballen? Dat kan ook bij FIT Boys, er zijn 5 zaalteams. FIT Boys is van alle markten thuis van 4 tot 65 jaar, van jongen/man tot meisje/vrouw, op het veld en in de zaal, 30 teams totaal.

Je kunt je zoon/dochter of jezelf opgeven bij de ledenadministrateur Maurits Beuling (Het Schut 1, 9411 ZW, Beilen, (0593) 522675, ledenadministratie@fitboys.nl).