Ben jij de nieuwe Oranje Leeuwin? Of Leeuw?

8 juli 2019
de Webmaster

(Video: met dank aan de Oranje Leeuwinnen, Foto’s: Maurits Beuling en OnsOranje (YouTube kanaal))

Ook zo genoten van onze Oranje Leeuwinnen op het WK in Frankrijk? Wat een genot om deze dames te zien voetballen en wat een vechtmachine! Maar tegen de Verenigde Staten kwamen onze meiden nog net iets te kort. De Oranje Leeuwinnen hebben nog iets extra’s nodig en misschien ben jij wel dat extra’s. Maar dat moet je wel beginnen met voetballen!

En net zoals de Oranje Leeuwinnen vieren we bij de ST Beilen/FIT Boys ook veel successen. Afgelopen seizoen pakte VR1 de Noordelijke districtsbeker en VR1 zaal en VR3 7×7 werden kampioen. En Jeugdvoetballer van het Jaar bij FIT Boys werd jong talent Emily Schuur (uit de JO9) en gedeeld 1e op de topscoorderslijst bij FIT Boys werd Isa Mensing (VR1). Kortom, de meiden en dames hadden behoorlijk wat successen gevierd!

Ben je tussen de 4 en 13 jaar kom dan meetrainen en spelen met de jongens bij FIT Boys. De KNVB en ook FIT Boys denkt dat je als meisje tussen de jongens snel beter zult worden. Meetrainen is gratis en als jou het echt iets lijkt kun je lid worden: ledenadministratie@fitboys.nl

Ben je tussen de 14 en 17 jaar kom dan meetrainen en spelen met de meiden van ST Beilen/FIT Boys. Maar als het beter voor je ontwikkeling is om nog met jongens te spelen mag dat ook. Neem contact op met ledenadministratie@fitboys.nl en we zorgen dat je mee kunt trainen met de meiden (of jongens). Direct lid worden kan ook.

Ben je 17 jaar en ouder dan kun je meetrainen en spelen met de dames van ST Beilen/FIT Boys. Je kunt op het veld 11 tegen 11 spelen op zaterdag, of 7×7 op de vrijdagavond of in de zaal 5 tegen 5 vaak op dinsdagavond.┬áNeem contact op met ledenadministratie@fitboys.nl en we zorgen dat je mee kunt trainen met de meiden. Direct lid worden kan ook.

En wie weet ben jij wel dat nieuwe talent dat de Oranje Leeuwinnen over een paar jaar Wereldkampioen maakt! Zou toch mooi zijn. Maar ondanks dat presteren ook belangrijk is, staat plezier maken voorop en daar ben je als meisje of dame bij FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys aan het goede adres.

Ben je jongen/man, dan ben je uiteraard ook van harte welkom om te komen voetballen bij FIT Boys. Neem contact op met ledenadministratie@fitboys.nl

Tot snel!

P.S. Na de zomervakantie beginnen de trainingen weer. Neem daarover contact op met ledenadministratie@fitboys.nl. Ben je 16 jaar of ouder dan kun je elke woensdag tussen 20:00 en 21:00 uur meetrainen op Sportpark Noord-West (FIT Boys Zomeravondvoetbal). Kom in voetbalkleding want de kleedkamers zijn gesloten, maar de FIT Boys-kantine is wel open.