Bestuursperiode FIT Boys voorzitter Johan Boer na 17 jaar ten einde

23 november 2023
de Webmaster

Op de Algemene Ledenvergadering van de cvv FIT Boys uit Beilen werd maandagavond 20 november afscheid genomen van Johan Boer. Johan Boer kwam 19 oktober 2006 binnen het bestuur en nam de functie van Algemene zaken/activiteiten voor zijn rekening. Op 19 oktober 2017 nam hij de voorzittershamer over van Ed Sikkema en bleef voorzitter tot 20 november 2023. Voor Johan was dit een periode waar hij veel van geleerd heeft en waar hij met veel voldoening op terugkijkt. Maar nu is het tijd voor andere dingen.

Johan werd, zoals hij zelf maandagavond vertelde, in de eerste periode de activitietenman genoemd door zijn verschrijving in het clubblad. Dat deed Johan met veel plezier en passie en pakte daarnaast al vele zaken op. Zo was hij de teamleider van dames 1 en heeft het damesvoetbal binnen FIT Boys al van een enorme impuls voorzien. Hij stond samen met enkele vrijwilligers van beide verenigingen aan de wieg van de ST Beilen/FIT Boys, het samenwerkingsverband tussen cvv FIT Boys en vv Beilen op meisjes- en damesgebied.

In het bestuur maakte hij als Activiteitenman en later als voorzitter heel wat memorabele en fijne en minder fijne momenten mee. Zo was hij betrokken  bij de renovatie van het Sportpark en de aanloop daar naar toe waarin vele gespreken met de gemeente en de politiek plaatsvonden. De FIT Boys-kantine werd verbouwd met en door eigen leden en Johan en het bestuur maakten een nieuw organogram van het bestuur en de diverse functies. Hij was betrokken bij het aanstellen van een vertrouwenspersoon binnen de vereniging en was nauw betrokken bij de fusieplannen met buurman vv Beilen, maar dat draaide uit op een teleurstelling. En hij loosde samen met het bestuur en buurman vv Beilen de beide verenigingen door de coronaperiode heen en dat was terugkijkend een erg bijzondere periode qua besturen en vergaderen.

Johan Boer had en heeft altijd een tomeloze inzet gehad en heeft heel veel zaken binnen en buiten de vereniging aangepakt. Je hoefde het niet altijd met hem eens te zijn, maar hij liep nooit weg voor zijn verantwoordelijkheden en bleef de club in goede en in slechte tijden trouw. Het was niet altijd even makkelijk, maar de passie voor zijn club sloeg hem daar door heen en met zijn positieve kijk en de wil om er iets van te maken bereikte hij veel samen met zijn bestuursleden in de 6 jaar als voorzitter. Daarvoor is FIT Boys en zijn leden Johan heel erg dankbaar.

Bedankt Johan! Nu mag je genieten van je welverdiende sabbatical!