Bij FIT Boys in mei en juni volop activiteiten!

6 mei 2016
de Webmaster

FIT Boys is zo veel meer dan alleen voetbal! FIT Boys staat midden in de maatschappij en organiseert niet alleen voor de eigen leden activiteiten, maar kijkt verder dan zijn ‘voetbal’neus lang is. Schoolvoetbal, Sportdag GGZ, Beleef Sport & Cultuur. Maar het vergeet ook de eigen leden en vrijwilligers niet. In de maanden mei en juni zijn er volop activiteiten bij FIT Boys op Sportpark Noord-West. Maar er wordt ook nog gevoetbald tot eind mei. Bij de jeugd staan diverse teams er heel goed voor en op 21 mei worden de laatste competitieronden gespeeld. Dat kan nog wat feestjes opleveren. En FIT Boys 1 speelt nacompetitie en is, als de resultaten goed zijn, ook nog tot eind mei/begin juni in de race voor een plek in de 2e klasse.

7 mei, E-pupillen naar de Bonte Wever
Deze zaterdag gaan de E-pupillen op pad voor hun jaarlijkse uitje en dit keer gaan ze naar de Bonte Wever voor heel veel speelplezier.

7 mei, Ondertekening Samenwerkings Overeenkomst Beilen/FIT Boys
We kunnen jullie allemaal mededelen dat onze samenwerking door gaat. En wel voor 3 jaar! Beide hoofdbesturen zijn akkoord gegaan met de Intentieverklaring om de komende drie jaar verder te gaan met de ST’s. Wij als werkgroep van de ST’s zijn hier heel blij mee. Om dit feit te vieren willen we hier een feestelijk moment van maken. Jullie worden uitgenodigd om de ondertekening van de intentieverklaring door beide voorzitters van beide verenigingen bij te wonen. Hierbij wordt de pers ook uitgenodigd. Wat: Ondertekening Intentieverklaring Samenwerkende Teams Beilen/FIT Boys. Waar: Kantine vv Beilen. Wanneer: Zaterdag 7 mei. Hoe laat: 17:30 uur.

13 mei, FIT Boys 7×7 toernooiavond
Vrijdag 13 mei zullen 11 35+ teams en 6 45+ teams op Sportpark Noord-West een competitieronde in de 7×7 competitie afwerken. Ruim 200 spelers en vele toeschouwers komen naar het sportpark en naast de sportieve wedstrijden zal er na afloop een gezellige avond zijn in de FIT Boys-kantine. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. FIT Boys heeft maar liefst 4 7×7-teams. Er zijn twee teams 35+, één team 45+ en één damesteam (in samenwerking met vv Beilen onder de naam ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7).

18 mei, Regiofinale Schoolvoetbal
Deze woensdagmiddag komen de winnaars van de voorrondes van het schoolvoetbal uit de provincie Drenthe naar Sportpark Noord-West op te strijden om een plaatsje in de landelijke finale van het Schoolvoetbal. FIT Boys organiseert dit evenement samen met buurman Beilen. We hopen op mooi weer.

27 mei, Sportdag Duurzaam Verblijf GGZ
Elk jaar weer een enorm succes voor de bewoners van GGZ. FIT Boys organiseert dit evenement nu al vele jaren achter elkaar en dat wordt erg gewaardeerd door GGZ. Ook voor dit evenement zou mooi weer welkom zijn.

28 mei, Beleef Sport & Cultuur Festival
Stichting Beleef Beilen heeft er een festival bij: het Beleef Sport en Cultuur Festival in samenwerking met Stichting Podia Midden-Drenthe. Rond de derby FC Emmen tegen de selectie van cvv FIT Boys en vv Beilen op 28 mei was Stichting Beleef Beilen al van plan een feest te geven op Sportpark Noord-West. Toen bleek dat Stichting Podia ook wat wilde doen, is besloten het samen groots aan te pakken. Gedurende de dag zijn er workshops yoga en zullen bands optreden. Ook is er een evenement dat vorig seizoen ook al met succes op Sportpark Noord-West werd georganiseerd, Het Free Style Soccer Event Beilen. Vorig seizoen deden ruim 100 kinderen uit de gemeente Midden-Drenthe mee aan dit topevenement. Toen werden er clinics gegeven door FC Emmen en kon de jeugd een mini Freestyle Soccer Workshop volgen verzorgd door Rowdy Heinen, Nederlands kampioen Freestyle Voetbal 2013. Dit jaar zal er een soortgelijk evenement worden georganiseerd. Het evenement begint om 13.00 uur ’s middags en zal tot ’s avonds laat doorgaan. Om 19.00 uur is de voetbalwedstrijd. De organisatie van deze dag is een uitgelezen kans voor een mooie samenwerking met diverse partijen. Stichting Beleef Beilen en Stichting Podia Midden-Drenthe pakken hiernaast samen de organisatie op van dit festival. Het definitieve programma wordt in de komende maanden verder vormgegeven, maar vaststaat dat Stichting Beleef Beilen een bijdrage doet in de randactiviteiten en dat de Stichting Podia Midden-Drenthe op deze dag een cultuurevenement gaat organiseren, waarbij alle sport-, kunst- en cultuuraanbieders worden uitgenodigd deel te nemen. Vanaf 13.00 uur tot `s avonds laat zullen er verschillende activiteiten zijn op gebied van sport en cultuur. Rond 19.00 uur zal de wedstrijd cvv FIT Boys/vv Beilen – FC Emmen gespeeld worden. De toegang tot het gehele evenement is gratis.

4 juni, FIT Boys Familiedag 2016
De activiteitencommissie heeft het er al druk mee: de jaarlijkse familiedag komt er weer aan! De zeskamp van vorig jaar was een groot succes en komend jaar willen we er weer net zo’n leuke dag van maken. De familiedag van dit jaar wordt niet zomaar een familiedag, we werken dit jaar met een thema. Nadat we met zijn allen stroopwafels en geraniums hebben verkocht, blijven we met de familiedag in de Hollandse sferen. Zaterdag 4 juni organiseren wij de ‘Oud Hollandsche Familiedag’. Op deze dag kun je eerst de strijd met elkaar aangaan met allerlei traditionele oud Hollandsche spellen, zoals spijkerbroekhangen, klompen vangen, zaklopen en nog veel meer. Vervolgens is er tijd voor onze eigen Fitboys traditie. De F’jes en de Bengels voetballen dan tegen hun verklede moeders. Met dit thema kunnen moeders vast weer hele leuke outfits bedenken.Aan het eind van de middag zal het bestuur de prijzen van dit seizoen uitreiken en sluiten we de dag af met de barbecue. Meer informatie volgt maar houd deze datum alvast vrij! Vrijwilligers die ons willen helpen kunnen zich nu alvast opgeven bij annelottehilhorst@hotmail.com.