Bijna recordopbrengt tulbandenverkoop FIT Boys

17 december 2016
de Webmaster

Zaterdag 17 december stroomde ’s ochtends vroeg de kantine vol met heel veel jeugdspelers en vele chauffeurs. De binnen en buiten Beilen welbekende Tulbandenverkoop stond op het programma. In de weken vooraf aan dit evenement leek de opkomst nog tegen te vallen, maar FIT Boys jeugdvoorzitter Marcel van der West was zeer tevreden: “’s Morgens boden zich nog spontaan chauffeurs aan, naast de chauffeurs die wel al geregeld hadden. Dat was goed om te zien en alle routes zijn gereden vanochtend.”, blikte Marcel tevreden terug. “Nu afwachten wat de opbrengst gaat zijn.”

De jeugdverkopers vanaf de JO11 (E-pupillen) tot en met de JO19 (A-junioren) deden mee met de verkoop. Vele vrijwilligers van de vereniging maar ook ouders hielpen mee als chauffeur. En zo werd de verkoop een enorm succes, waarbij het verkoop-team van André Koskamp bestaand uit Daniël Götz, Lars Hilberts en Carlos van der Werf maar liefst 19 dozen tulbanden verkocht. Toen het binnengekomen geld geteld was stond de teller op maar liefst € 3.100,=! Net geen record dat enkele jaren geleden op ongeveer vierendertighonderd euro stond.

Wederom een groot succes met een geweldige opbrengst voor de FIT Boys Jeugdkas. Namens FIT Boys bedanken we alle vrijwilligers voor hun inzet en alle inwoners van Beilen voor hun steun aan FIT Boys. Eet smakelijk en hele fijne feestdagen.