(Blessure)behandeling door Ria de Vries

3 september 2019
de Webmaster

Waar gevoetbald wordt, ontstaan ook blessures. Maar gelukkig hebben we bij FIT Boys een uitstekende verzorgster rondlopen, Ria de Vries. Haar prioriteit ligt bij de 1e selectie, maar alle spelers en speelsters van alle mannen en vrouwen seniorenteams en alle jongens en meisjes van de jeugdteams zijn ook welkom. Heb je een acuut probleem tijdens de training of een wedstrijd, kijk dan of Ria de Vries op het sportpark aanwezig is (vraag dit na bij het kantinepersoneel).

Wil je maandag of woensdag voor de training komen, dan kan dat alleen op afspraak! Maak die afspraak ruim van te voren (bij voorkeur niet vlak voor de training, meer eerder). Ria houdt hier dan rekening mee bij het tijdstip waarop zij aanwezig is op Sportpark Noord-West. Kom je zonder afspraak dan sluit je achteraan in de rij en kan het voorkomen dat je niet aan de beurt komt.

Voor spelers van de 1e selectie geldt dat zij bij een (langdurige) blessure regelmatig even langskomen bij Ria, zodat zij je blessure goed kan monitoren, je kan behandelen en je eventueel op advies van hoofdtrainer Joop van Dalfsen aangepaste oefeningen kunt doen. Ook dienen 1e selectiespelers ruim voor de aanvang van de training langs te gaan bij Ria voor een (blessure)behandeling, zodat je op tijd op het trainingsveld staat.

Contactgegevens Ria de Vries: 06-15876262 (bellen of WhatsAppen) of ar.devrieskleine@gmail.com.

Samen zorgen we voor een geordende, punctuele en professional wijze van blessurebehandeling!