AFGELAST FIT Boys 1 – Fc Klazienaveen 1 AFGELAST

28 september 2020
de Webmaster

Wegens corona besmettingen bij Klazienaveen, gaat de wedstrijd niet door.

De Auto Beilen-/DS Reclame-/Autohopper-equipe van trainer/coach Otto Halmingh is de competitie begonnen met twee nederlagen, 0 – 2 verlies thuis tegen OZC en 4 – 1 uit tegen BSVV. Fc Klazienaveen begon nog met winst uit tegen ZZVV (1 – 2), maar verloor afgelopen zaterdag thuis met 1 – 2 van Hoogeveen. FIT Boys ziet de ziekenboeg weer enigszins leeglopen, alleen Dirk Jan Smelt en Gerald Haandrikman zijn nog niet wedstrijdfit. Fc Klazienaveen wil hogerop dit seizoen en dus meedoen om het kampioenschap. Ze trainen 3 keer in de week en dus kan FIT Boys een goed voorbereid Klazienaveen verwachten.

Klazienaveen
De ploeg van trainer Patrick Beek speelde in de voorbereiding 4 oefenwedstrijden. Het won van Zwartemeerse Boys (0 – 1), HOC (4 – 0) en Elim (1 – 5) en verloor van Drenthina (1 – 5). In de beker won het van SVBO (3- – 1) en Erica’85 (0 – 11) en verloor het van NWVV (1 – 2) en zo bekerde NWVV door. Topscoorder van de voorbereiding is Nick van der Sleen (5 doelpunten) en hij is ook de topscoorder van de competitie aan Klazienaveen-kant (2 doelpunten).

Cvv FIT Boys
De ploeg uit Beilen kende een wisselvallige voorbereiding. Van de 3 oefenwedstrijden werd er één keer gelijk gespeeld (2 – 2 tegen SV Hoogersmilde) en twee keer verloren (3 – 2 van SJS en 2 – 4 van Raptim. De bekerpoule werd geopend met een 0 – 3 verlies tegen competitiegenoot BSVV. Daarna volgde twee keer winst op Tynaarlo (0 – 5) en Fc Assen (1 – 2). Topscoorder van de voorbereiding is Daniël van der West met 3 doelpunten en Stefan Eefting is de topscoorder in de competitie (1 doelpunt).

Historie
Beide ploegen kwamen elkaar tussen 2000 en nu 13 keer tegen, tussen 2000 en 2012 was het nog Klazienaveen en vanaf 2019 Fc Klazienaveen. FIT Boys won 2 keer, 3 keer werd het gelijk en 8 keer won Fc Klazienaveen. Het overall doelsaldo is 15 voor en 30 tegen. Vorig seizoen op 23 november won Klazienaveen in Beilen met 1 – 4. Doelpunt FIT Boys: Matthijs Bonnen.

De wedstrijd op Sportpark Noord-West begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jaap Woering. Tegenstander Klazienaveen, scheidsrechter Woering en het publiek wensen wij veel plezier toe vanmiddag.