Corona

14 november 2021
de Webmaster

2 december 2021

Beste leden, ouders en begeleiders.

Vanavond is vanuit de KNVB het bericht gekomen dat voor de teams in de A-categorie de winterstop reeds is begonnen. Voor onze vereniging betreft dat het 1ste en het 2de elftal. De wedstrijden voor de overige senioren-elftallen en de jeugdteams gaan vooralsnog gewoon door. Dit in lijn met de richtlijnen van de overheid en de KNVB.

Wel willen we iedereen op het hart drukken om de veiligheidsmaatregelen na te leven. Dus de komende periode extra voorzichtig in de kleedkamers en in de kantine. Alleen op deze manier kunnen we zo snel mogelijk terug naar een normale beoefening van onze sport. Uiteraard kunnen leden/teams die zich er niet prettig bij voelen om in deze omstandigheden te voetballen dit aangeven bij hun leider. De leider kan dan in overleg bepalen of ook deze wedstrijd uitgesteld moet worden. Uiteraard geldt dit ook voor vrijwilligers binnen onze vereniging.

Wij zullen er samen alles aan moeten doen om corona in te dammen en hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer onze geliefde sport beoefenen. Bij vragen is het bestuur hiervoor natuurlijk bereikbaar.

Namens het Bestuur,

Johan Boer, Voorzitter

14 november 2021

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Zoals niemand is ontgaan lopen de besmettingen omtrent Covid 19 nog steeds op. Hierdoor zijn de maatregelen voor een ieder verscherpt. Ook op ons sportpark ontkomen we niet aan deze aanvullende maatregelen. Zolang we ons aan de regels houden kunnen we gelukkig doorgaan met voetballen. We moeten dit samen doen voor een ieders gezondheid.

Helaas zal vanaf zondag 14 november geen publiek meer welkom zijn bij sportwedstrijden en trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Hiernaast blijft de regel bestaan dat gebouwen alleen te betreden zijn met een geldende QR-code of een herstelbewijs. Tot op heden merken we vooral begrip voor het werk van de controleurs, echter vraagt deze uitbreiding van maatregelen om extra controle bij de toegang van het sportpark.

Zoals afgelopen week gecommuniceerd zijn we dringend op zoek naar meer mensen die al dan niet tegen een vrijwilligersvergoeding de toegangscontrole op het sportpark willen uitvoeren. De aanmeldingen hiervoor vallen tot op heden behoorlijk tegen. Dit te kort aan vrijwilligers heeft de besturen en de stichting doen besluiten vanaf komende maandag de kantines en de kleedkamers te sluiten. Er kan dus getraind worden, echter zijn de kleedkamers en kantines niet geopend. We snappen dat dit niet voor iedereen de gewenste oplossing is, echter moeten we het samen doen. We kunnen niet van een zeer klein clubje mensen verwachten dat zij deze controle alleen op zich nemen. Samen gaan we wel proberen om op speeldagen de nodige personen te organiseren om zo veel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. We hopen spoedig op meer aanmeldingen voor de controles zodat we eventueel wel weer gebruik kunnen gaan maken van de kleedruimtes op trainingsavonden. De kantines zullen doordeweeks i.v.m. de verplichte sluitingstijd van 20u gesloten blijven. We bedanken de vrijwilligers die tot op heden de controlerende functies hebben uitgevoerd.

De gezamenlijke besturen van CVV Fit Boys, VV Beilen en Stichting Sportpark Noord West

Oproep tijdelijke bijbaan

Voor alle dagen van de week zoeken wij vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij deze controles. Het gaat wekelijks om ongeveer 20 uren.

De gemeente Midden-Drenthe biedt financiële steun aan sportverenigingen voor het uitvoeren van de controles, daarom zijn wij in staat om een vrijwilligersvergoeding te bieden van € 5,- per uur.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je helpen bij het controleren op het sportpark en/of sporthal, laat het ons weten 06-21419171 (cvv Fit Boys) of 06-83065575 (vv Beilen).