Dag 1 Groen-Gele 3 Daagse: Kinderbingo

21 februari 2019
de Webmaster

Cvv FIT Boys-kantine op Sportpark Noord-West vol tijdens Kinder Bingo!

(Foto’s: Ria de Vries en Jan Jaap Drogt)

Maar liefst 49 kinderen deden mee aan de door de FIT Boys Activiteitencommissie georganiseerde Kinder Bingo. De perfecte activiteit op zo’n regenachtige vakantiedag. Buiten motregende het, binnen was het aangenaam en gezellig. En na diverse keren ‘Bingo!’ gingen de prijzen als warme broodjes over de toonbank. Tijdens de finaleronde gingen de grote prijzen weg, onder andere FIT Boys fan artikelen en mooie voetballen.

Tijdens de Bingo was er ranja voor alle kinderen en na afloop was er voor alle deelnemers patat met een snack. Ook deze activiteit viel weer in goede smaak bij de jongste jeugd, er waren meer deelnemers dan vorige jaar tijdens de bingo. En dit is de 1e van 5 activiteiten tijdens de GROEN-GELE 3 Daagse!

Morgenavond volgt het klaverjassen om de Seubring Bloembollen Bokaal, aanvang 19:30 uur! Zaterdag 2 bekerwedstrijden, te weten Oosterparkers JO11-2 – FIT Boys JO11-1 (09:45 uur) en FIT Boys JO19-1 – ST Eastermar/Suameer JO19-1 (10:45 uur). En zaterdagavond 19:00 uur in de FIT Boys-kantine het Supportersvereniging FIT Boys Darttoernooi.

Voor elk wat wils dus tijdens deze 3 daagse! FIT Boys, zo veel meer dan voetbal!