UPDATE: De FIT Boys feestmaanden zijn overvol

30 december 2014
de Webmaster

De december- en januarimaand is en drukke maand voor iedereen en dus ook voor FIT Boys. De agenda puilt uit en er is voor jong en oud, voor elk wat wils. Vanaf vandaag tot en met 17 januari zijn er de volgende activiteiten:

3 januari 2015 vanaf 14:15 uur Piekschieten en Nieuwjaarsquiz
Dit jaar wordt de jaarlijkse traditie, om elkaar in het nieuwe jaar geluk te wensen, in een nieuw jasje gestoken! De afgelopen jaren was het traditie om een Nieuwjaarscross te lopen. Dit jaar willen we het over een andere boeg gooien, namelijk de activiteiten “Piekschieten” en de “Nieuwjaarsquiz”. Dit zal gaan plaats vinden op 3 januari 2015. Het woord “Piekschieten” zegt het al: Het schieten van de piek! De bedoeling is dat je probeert om de piek van een kerstboom af te schieten. Dit kan gewoon in je dagelijkse kleding, je hoeft je dus niet om te kleden. Vervolgens staat er een quiz op het programma die in de kantine zal plaatsvinden. Er zal een warme kom snert voor je klaar staan! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Het is de bedoeling dat iedereen zich van te voren in een team van maximaal 5 personen opgeeft. Je kan dus je eigen team samenstellen! Er komt een lijst in de kantine te hangen, waarop jij je naam en/of team kan inschrijven. Iedereen die mee wil doen dient zich voor 24 december 2014 in te schrijven.

3 januari 2015 vanaf 17:00 uur Nieuwjaarsreceptie
Het bestuur nodigt u zaterdag 3 januari, na het piekschieten en de nieuwjaarsquiz, uit om het nieuwe jaar goed te beginnen. We wensen elkaar het beste voor het komende jaar en dat doen we onder het genot van een hapje en een drankje. Om 17.00 uur neemt onze voorzitter het woord.

9 januari 2015 19.30 uur Klaverjassen: Koppelkaarten
Deze eerste klaverjasavond in het nieuwe jaar zal in het teken staan van het koppelkaarten.

10 en 17 januari 2015 vanaf 18:00 uur FIT Boys VR zaaltoernooi
Het is bijna een traditie aan het worden. Voor de vierde keer organiseert Fit Boys een zaalvoetbaltoernooi voor vrouwen. Naast ons eigen vrouwenteam binden elf clubs de strijd aan om in twee poules te strijden voor een Finaleplaats een week later. In de blauwe en groene hal van de Drenthehal worden gestreden voor deze finaleplaats. De beste drie teams uit beide poules van deze voorronde plaatsen zich voor de Finaleavond op 17 januari.

Het beloven 2 gezellige maanden te worden, waarbij FIT Boys iedereen die FIT Boys een warm hart toedraagt vraagt mee te doen of te komen supporten.

Want FIT Boys dat zijn jij en ik. FIT Boys dat zijn WIJ!