De laatste FIT Boys competitiewedstrijd is gespeeld!

9 juni 2018
de Webmaster

Donkerbroek JO11-2 tegen FIT Boys JO11-4 eindigde in 0 – 3. En daarmee is JO11-4 keurig gedeeld 4e geëindigd! Super! Het seizoen zit er nu echt op! Volgende week trainen de jeugdelftallen nog. Dat heet ‘selectietrainingen’ en daar is veel over te doen in de media en zijn de meningen over verdeeld.

FIT Boys heeft niet alleen maar aandacht voor de supertalenten, maar wil elke jeugdspelers op zijn/haar niveau laten trainen en spelen. Want één van de belangrijkste redenen voor een kind om te stoppen met sporten is boven of onder zijn/haar niveau trainen en spelen. Dat kun je alleen doen door de spelers/speelsters het hele seizoen te volgen (door trainers/leiders/TC) en aan het einde van het seizoen al met hun nieuwe leeftijdsgroep te laten trainen. Dat totale plaatje neemt de Technische Commissie mee bij de indeling van de teams, zodat een ieder op zijn of haar niveau kan trainen en spelen. Omdat bij FIT Boys plezier en ontwikkelen voor resultaat gaat!

De jongste spelers/speelsters (JO7/JO8/JO9) hebben bij FIT Boys training van de trainers die het hoogst gediplomeerd zijn, omdat de basis o zo belangrijk is. Bij FIT Boys hebben we aandacht voor elk kind, want om met de woorden van Jan Dirk vd Zee (KNVB) te spreken: “Er bestaan namelijk geen kinderen die niet goed genoeg zijn!”

Bij FIT Boys telt iedereen mee! Wil je een keer meetrainen of lid worden van FIT Boys? Dat kan. Mail naar ledenadministratie@fitboys.nl voor info en trainingstijden. De trainingen voor het nieuwe seizoen starten weer in augustus.