De nieuwe toppers van FIT Boys

24 oktober 2021
de Webmaster

Het nieuwe seizoen 2021-2022 is in volle gang. Het aantal nieuwe leden stabiliseert en in de laatste weken kon FIT Boys nog 2 nieuwe leden verwelkomen. Ilja Beuling (VR1) is terug van weggeweest en is toch weer aangesloten bij de dames. Silvi Esmee Zcarzec (JO8) komt er bij de jeugd bij. Ilja en Silvi Esmee, heel veel succes en vooral plezier bij FIT Boys!

Week in week uit komen 152 jeugdleden, waarvan 9 meisjes, in actie tijdens vele jeugdwedstrijden uit en thuis op Sportpark Noord-West. Bij de senioren spelen wekelijks 260 senioren hun wedstrijdje in de zaal en/of zaterdag op het veld. FIT Boys heeft 3 zaalteams met totaal 40 leden (waarvan 7 dames) die door de week uit en thuis in de Drenthehal hun wedstrijden spelen, 5 7×7 teams die op vrijdagavond hun competitie hebben met totaal 67 leden (18 dames) en 6 seniorenteams met totaal 153 leden (waarvan 9 dames) die op zaterdagmiddag in de wei komen. Met 412 spelende leden is FIT Boys kerngezond en blaast het nadrukkelijk zijn partijtje mee op de Midden-Drentse voetbalvelden.

Bij het vrijwilligerskorps is er wel sprake van een ‘ongezonde’ situatie. Bij diverse vrijwilligersgroepen is een tekort aan leden of familieleden van leden die een paar uurtjes in de week/maand de handen uit de mouwen willen steken voor FIT Boys. En dat heeft een amateurvereniging (zonder betaalde vrijwilligersfuncties) die FIT Boys is wel keihard nodig. Op het gebied van scheidsrechters is er met name bij de senioren te kort. Dus wie het in zich heeft om leiding te geven aan 22 voetballers op een voetbalveld, kan contact opnemen met FIT Boys (secretaris@fitboys.nl). En ook de kantine en keuken van de FIT Boys-kantine moet op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag bemand en bevrouwd worden en ook daar moet een te kleine club het doen, waardoor vrijwilligers bijna elke week in actie moeten komen. Dus ben jij die horecatijger met niet alleen ervaring en vaardigheden aan de bar maar ook achter de bar, meld je dan aan bij kantinebaas Ruud Seubring (ruudseubring@hotmail.com). Maar ook zonder ervaring kun je je aanmelden voor scheidsrechter en kantinemedewerker, want de andere vrijwilligers staan te trappelen om jou het ‘vak’ te leren.

De 412 voetballers zijn je dankbaar voor je aanmelding, want zonder scheidsrechters en kantinepersoneel wordt het voetballen lastig/onmogelijk en minder gezellig. Dus heb je een paar uurtjes over in de week, laat het FIT Boys weten. We kunnen niet zonder jou!