De nieuwe toppers van FIT Boys

15 juli 2022
de Webmaster

30 juni is het seizoen 2021-2022 ook bij FIT Boys ten einde. Een seizoen van dealen met corona, maar ook een seizoen waarin we in de 2e seizoenshelft weer redelijk naar normaal gingen en alle competities gewoon werden uitgespeeld. 1 juli is ook een datum dat de ledenadministratie het seizoen ledenaantaltechnisch afsluit. De nieuwe leden worden aan het ledenbestand toegevoegd, maar er zijn ook de nodige leden die stoppen om uiteenlopende redenen (studie, andere bezigheden of een overstap naar een andere club). Dus resumerend alles van dit seizoen even op een rijtje.

Nieuwe leden en wijzigingen

Vanaf mei/juni kon FIT Boys 8 nieuwe leden toevoegen. Nieuw zijn Anne Eva Oosterhof (JO12), Hugo Jacobs (JO9), Thijmen Gils (JO8), Tyler de Vries (JO9), Bryan de Vries (JO12) en Samanta Marina Slager (JO15). Tobian Kooistra (senioren) is terug van weggeweest en komt over van VKW en Nick Haak (JO17) komt over van vv Beilen. Welkom Anne Eva, Hugo, Thijmen, Tyler, Bryan, Samanta, Tobian en Nick! Heel veel plezier en succes bij onze mooie club! Jan Schepel (na 61 jaar voetbal!) wordt niet-spelend lid. Petje op en diep respect voor jou Jan! Het hele seizoen 2021-2022 kreeg FIT Boys er 51 leden bij en zijn er 17 gestopt. Een groei van 34 leden en dat is prima te noemen, zeker in deze tijd!

Afmeldingen

Er zijn ook diverse leden die stoppen, te weten: Bert Oosterhof, Berry van der Giezen (stapt over naar Fc Meppel), Dirk van Faassen, Tiny Illic, Matthijs Boer, Tim van Dijk, Gerben Woling, Niels Wiechers, Julian Stel, Peter Jan Oosting, Thijs Kalsbeek, Jurgen Hofman, Jeroen Gunnink, Teun Bolwijn, Ilja Beuling, Jesse van Beelen en Mariet Winsingh-Boerhof. En bij ST Beilen/FIT Boys stoppen nog 3 spelers maar zij zijn lid van vv Beilen, en dat zijn: Rianne Oldenbeuving, Isa Bruggink en Daniƫlle Greveling. Allen bedankt voor je lidmaatschap en je bijdrage aan FIT Boys en/of ST Beilen/FIT Boys. Succes en heel veel plezier met alles wat je gaat doen en wie weet tot ziens!

Ook vanuit de ledenadministratie wensen wij iedereen een fijne zomervakantie en we zien elkaar in het nieuwe seizoen!

De ledenadministrateur