De nieuwe toppers van FIT Boys

16 juni 2021
de Webmaster

We mogen weer! Sinds zaterdag 5 juni spelen onze jeugdleden weer echte wedstrijden in de Regiocup en de senioren (ook boven de 26 jaar) mogen weer trainen zonder beperkende maatregelen. En onze kantine gaat weer open (zie het stuk ‘De kantine mag weer open!’ op de website)! De regels zijn helder en laten we met elkaar zorgen dat de kantine (en ook de kleedkamers) gedurende de maand juni en in het nieuwe seizoen gewoon open kan blijven en niet opnieuw gesloten moet worden omdat we ons niet houden aan de regels! Daar kunnen wij samen voor zorgen door elkaar ook aan te spreken als iemand toch even één van de regels vergeet. Want onze club is hard toe aan wat inkomsten vanuit de kantine. Samen kunnen we daar voor zorgen.

Afscheid nemende spelers

En aan het eind van het seizoen is het ook altijd een komen maar ook en gaan van nieuwe en afscheidnemende leden. Allereerst enkele jonge talenten die hun geluk elders gaan beproeven. Sylvan en Dylano Kooistra (VKW) succes in Westerbork en Blessing vd Veen en Luciano van Spronsen (Beilen) succes bij onze buren en met je vrienden. En er nemen ook diverse leden afscheid om uiteenlopende redenen. Tibo Broekman, Jaron Hulzebosch, Jeremy van Ommen, Roel Kerssies, Thijs Bolhuis, Remco van Dieren, Peter Bijl, Milan Doorten, Daan Hoegen, Nick Hulzebosch, Bram van Dieren, Leon Timmerman, Dirk Jan Smelt, Matthijs Boer, Erik Bos (7×7) en Jeroen van der Loo (zaal): Bedankt voor jullie lidmaatschap en succes met alles wat je gaat doen!

Nieuwe leden

En er komen ook weer een hoop nieuwe leden bij, ook van andere verenigingen. Corné vd Berg (Witteveense Boys, senioren), Bas Timmerman (senioren), Matthijs Jonker (HHCombi, JO12), Mike Werndly (Westerwolde, JO13), Levi Everts (JO10), David Hessels (JO8), Zakrya Ali (JO11), Bram Smorgenburg (JO9), Giel Oosting (JO9), Amdi Dongo Manteto (JO9) en nog twee jeugdleden (JO7 en JO11). En er zitten nogal wat nieuwe leden nog in de pijplijn, te weten: Emad, Klaas, Mariët en Coen. En daarvan zijn 2 potentiële nieuwe leden voor de 7×7 (dames en heren). Vaak is het wachten op een inschrijfformulier of op contact vanuit de vereniging met deze nieuwe leden. Voor alle nieuwe leden geldt: Welkom bij FIT Boys en veel succes maar vooral veel plezier bij onze mooie club!

En nu rest dus nog de regiocup en de trainingen en dan is het begin juli (het sportpark sluit na donderdag 8 juli) eerst zomerstop. Geniet er van en alvast een fijne vakantie.