De nieuwe toppers van FIT Boys

9 augustus 2021
de Webmaster

Het seizoen is nog maar amper begonnen, alleen het 1e en 2e zijn in training, maar dat deert de nieuwe leden van FIT Boys niet. Die blijven binnenstromen en in alle geledingen. FIT Boys is en blijft hot en dat in een tijd dat het leek dat door de vergrijzing in Nederland de jeugdaantallen leken terug te lopen. Niet dus en dat is een mooie constatering. Qua seniorenaantallen komen we ruim boven de 200 uit en bij de jeugd zitten we op zo’n 150 jeugdleden. Iets om trots op te zijn.

Bij de senioren mogen we welkom heten: Tiny Ilic (senioren, terug van weggeweest), Klaas Winsingh (7×7), Mariet Winsingh (7×7), Stefan Plattel (senioren) en Xander Kollmer (senioren). Bij de jeugd zijn nieuw: Jonathan Seubring (JO9) en Coen Winsingh (De Bengels). Tiny, Klaas, Mariet, Stefan, Xander, Jonathan en Coen van harte welkom en heel veel plezier en succes bij onze mooie vereniging!

Even wat data op een rij:

  • 2 augustus: start training FIT Boys 1 & 2
  • 4 september: 1e bekerronde
  • 11 september: 2e bekerronde
  • 18 september: 3e bekerronde
  • 25 september: start competitie

De trainingen van alle senioren- en jeugdteams zullen tussen nu en 4 september starten. Daarover volgt vanzelf bericht via je trainer.

Voor iedereen heel veel succes maar vooral heel veel plezier in dit nieuwe seizoen 2021-2022. Laten we hopen op een mooi en volledig seizoen.