De sponsorcommissie schrijft

30 mei 2018
de Webmaster

Nadat het een poosje verdacht stil is geweest vanaf onze kant met berichtgeving even een update. Dat het stil was had een reden, aan het eind van dit seizoen lopen namelijk erg veel sponsorcontracten af; Alle shirtsponsoren bij de junioren, (op het eerste elftal na) alle shirtsponsoren bij de seniorenelftallen en alle shirtsponsoren in de zaal. Als commissie zijn we dan ook al op tijd in het seizoen gestart met inventariseren wat de wensen van de verschillende sponsoren waren. Gaan ze door? Zo ja, het zelfde team, of toch liever een ander team? Stopt de sponsor? Wie past er dan het beste bij dat team? Ik kan u vertellen, we zijn op tijd begonnen met puzzelen en de puzzel is grotendeels klaar. Waarvoor dank aan de inzet van vele mensen en sponsoren.

Echter, volledig af is de puzzel nog niet, er missen zelfs nog enkele stukjes. Zo zijn we nog druk doende en zoeken we nog enkele Shirtsponsors voor de zaal, als ook voor de jeugd. Mocht u nu interesse hebben in, of iemand weten voor, dan gaan we graag het gesprek aan over de mogelijkheden. Want was is er nou mooier dan uw bedrijfsnaam op de borst van een fanatieke voetballer met plezier in zijn of haar sport?

Aan het begin van deze competitie hebben we ons als commissie enkele doelen gesteld, het lijkt erop dat we die grotendeels dan wel volledig gaan halen, hier zijn we dan ook wel trots op.  Op de Rabobank Fit Boys familiedag zal ik u hier meer over vertellen, ook alle sponsors zijn van harte uitgenodigd.

Namens de sponsorcommissie bedank ik alle sponsoren voor hun steun in welke vorm dan ook tijdens het afgelopen seizoen, want zonder sponsors geen voetbal!

André Koskamp