Doe mee aan Coach vh Jaar subleague cvv FIT Boys

4 augustus 2016
de Webmaster

Al vele jaren doet de cvv FIT Boys mee aan Coach van het Jaar van het Dagblad van het Noorden, en met succes. Steevast eindigt FIT Boys in de top 10, vaak zelfs de top 3 en eenmaal werd er gewonnen. Vorige seizoen en het seizoen daarvoor viel de eindrangschikking wat tegen met een plek buiten de top 10. In het seizoen 2012-2013 werd FIT Boys 1e in de Clubcompetitie. In het seizoen 2010-2011 werd de club 3e en in 2004-2005 2e. De kenners van de Eredivisie spelen dus bij FIT Boys. Ook dit voetbalseizoen staat de competitie en dus de Coach van het Jaar op het punt van beginnen. Het belooft weer een spannende competitie te worden, zowel in de Eredivisie als ook in de subleague cvv FIT Boys.

Wil jij gaan voor de eer en leuke geldprijzen? Doe dan mee aan Coach van het Jaar, subleague Cvv FIT Boys en ga aan de haal met de eeuwige roem en voor de top 3 een leuke geldprijs!

Super-organisator Wim Stevens kwam met het lumineuze idee, om naast de eeuwige roem ook nog geldprijzen aan de top 3 van onze subleague te verbinden. Met 30 deelnemers (tot nu toe) en een inleg van € 5,= kunnen we een 1e prijs van € 75,=, een 2e prijs van € 50,= en een 3e prijs van € 25,= weggeven aan het einde van het voetbalseizoen. Dan speel je dus niet alleen om de eer, maar ook om de geldprijzen. Een extra stimulans om extra goed je best te

Lijkt je dit wat? Meld je dan aan bij Coach van het Jaar subleague cvv FIT Boys. En laat op mailadres webmaster@fitboys.nl weten of je mee wil spelen om de geldprijzen.

Zo maken we, denken wij, de Coach van het Jaar subleague cvv FIT Boys nog spannender en uitdagender

Schrijf je in voor de subleague cvv FIT Boys