Donderdagochtendploeg FIT Boys goud waard!

27 juli 2023
de Webmaster

We hebben het mooiste sportpark van Drenthe, volgens ons zelf en de vele bezoekers die we elk seizoen ontvangen. En het is ook prachtig met 8 velden, 3 jeugdveldjes en een trainingsveld (overhoek). Een prachtig kantine-/bestuurskamer- en kleedkamercomplex met zonneterras. Ruime parkeermogelijkheden voor auto en fiets. En Sportpark Noord-West ligt tussen de diverse boswallen, bosschages en de geluidswal langs de A28 prachtig beschut.

Maar het sportpark blijft niet vanzelf mooi, daar moeten de beide ‘bewoners’, cvv FIT Boys en vv Beilen, wel wat voor doen. Allereerst is er een beheersstichting die veel en goed werk verricht aan gebouwen en velden. Dan is er de maai- en beregeningsploeg die zorgt dat de grasmatten mooi groen blijven. En ook zijn er vaak Doe-dagen, waarbij met inzet van de leden van beide verenigingen allerlei klussen worden gedaan (eerstvolgende Doe-dag zaterdag 19 augustus vanaf 09:00 uur). Maar dan nog blijven er klussen over, klussen die wel moeten gebeuren.

En dan is de Donderdagochtendploeg van FIT Boys goud waard! Een groep gepensioneerde leden komt elke donderdag samen om allerlei klussen te doen aan de gebouwen en het terrein. Maai- en snoeiwerkzaamheden, reparaties, onderhoud, enz. enz. Ook worden ze ingezet bij de GGZ sportdag en het schoolvoetbal als barpersoneel. De groep bestaat uit Carl Nortier, Dirk vd Hoest, Jan Schepel, Albert Hofman, Jan Götz, Henk Scholing, Harjan Scholing, Harm Meyering, Albert Seubring, Auke Oosting en Jan Koster. Jan en Ab Sanders, die door gezondheidsredenen heeft moeten afhaken, zijn de rondleggers van deze klusgroep.

FIT Boys en Sportpark Noord-West kan niet zonder deze mannen. Ze zijn dus echt goud waard voor de vereniging en het sportpark! Met recht kunnen we zeggen: Petje op voor deze toppers!

Onderstaande foto’s: de Donderdagochtendploeg heeft de kantine grondig schoongemaakt. Onder de houten banken kwamen onder andere zo’n 100 bierviltjes vandaan!