Door de weekse FIT Boys trainingsavond

26 september 2018
de Webmaster

Net als bij elke amateurclub in Nederland zijn ook bij FIT Boys de trainingsvelden door de week goed bezet. Alle jeugdelftallen trainen op Sportpark Noord-West onder leiding van ervaren en gediplomeerd jeugdtrainers en werken zo aan hun talent en vaardigheden. Bij de jeugd trainden deze woensdagavond alleen de JO19 en JO17 onder leiding van Tim Seubring en Bart vd West, beide gediplomeerde trainers (zelfs TC3). De rest van de jeugd had een jeugdactiviteit in Ter Horsterzand, namelijk Levend Stratego (zie elders op deze site).

Door het ontbreken van licht op het kunstgrasveld (maar dat zal donderdag 4 oktober gereed zijn!) is het voor de seniorteams passen en meten op de overhoek en veld 6. Maar het lukt. Het 4e en 7×7 trainde al om 18:30 uur met 16 man. Ook het 1e (17 man) en 2e (15 man) bereide zich voor op zaterdag en het 3e trainde met 10 man. De dames van ST Beilen / FIT Boys VR1/2 trainden samen.

FIT Boys ontwikkelt ook zijn keepers
De jeugdkeepers (jongens en meisje) krijgen keepertraining van Mark Lubberts en Mark Hessels en dat komt de ontwikkeling van deze jonge talenten zeker te goede. De seniorenkeepers (ook heren en een dame) krijgen keepertraining van Wim Vera en zijn compagnon. Dat gaat er fanatiek aan toe en de heren en dame moeten tot het uiterste gaan. Ook hier zie je tijdens de wedstrijden terug wat deze talentvolle keepers op de training bij Wim geleerd hebben. FIT Boys hecht veel waarde aan het ontwikkelen van jonge spelers en speelsters in het algemeen en zeker ook van keepers in het bijzonder. Met Wim Vera heeft FIT Boys een uiterst ervaren en gedreven keepertrainer in huis die de keepers ook echt beter maakt. Mooi is ook te zien dat de jonge talentvolle keepers uit de JO19 en JO17, Robert Haandrikman en Niels van der West, al meetrainen onder Wim Vera. FIT Boys lijkt hiermee al de toekomstige keepers van FIT Boys 1 in huis te hebben en zulk talent koestert FIT Boys en wil hen graag de kans geven zich maximaal te ontwikkelen.